Nog even nagenieten: de mooiste foto van Marieke Elsinga van het Televizier gala

Marieke Elsinga

Helaas geen Televizier-ster voor Marieke Elsinga, maar dat betekent niet dat de avond helemaal voor niets was. Marieke mocht tenminste haar mooie jurk dragen.

Marieke Elsinga deelt alweer prikkelende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is een stout prinsesje

In haar charmante jurk had Marieke wel een prinsesje kunnen zijn. Maar dan niet een prinses zoals je die wel eens in een Disneyfilm ziet verschijnen, maar een stout prinsesje, dat graag de aandacht opeist met haar beeldschone looks en spannende outfits. Door Marieke slaan alle hoofden op hol. Ze weet dan ook precies wat wel en niet goed scoort onder de mannelijke populatie en maakt vaak goed gebruik van deze kennis. Zo weet Marieke dat als ze een klein beetje van zichzelf laat zien, zoals een ontblote schouder of een stukje been en heup wat uitsteekt, dat ze al veel meer in het oog springt. Het heeft haar helaas niet de winst opgeleverd op het gala, al was dat ook lastig gezien de erg sterke competitie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Televizier (@televizier)

Marieke maakte er toch een mooie avond van

Ondanks dat Marieke er niet vandoor ging met de winst, wist de prachtige brunette er toch een hele goede avond van te maken. En dat had alles van doen met haar geweldige, spannende en beetje stoute jurk. Marieke had alles uit de kast getrokken om zichzelf op haar mooist te vertonen. Een heel team stond klaar om ervoor te zorgen dat Marieke er op haar allerbest uit zag. en dat is ze ook heel goed gelukt. Van de strakke jurk, die Marieke haar lichaam nog net even iets beter deed uitkomen, tot haar mooi verzorgde haren en zwoele make-up, waarmee ze iedereen betoverde. Marieke zelf maakte het nog even wat beter door de hele avond haar intieme blikken te oefenen op iedereen die voorbij liep. Daardoor werd het toch nog een goede avond, zelfs zonder de winst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Volgend jaar pakt Marieke de winst

Dit jaar is Marieke misschien de winst mis gelopen, maar dat betekent niet dat ze in een hoekje gaat lopen huilen. Marieke is altijd bezig met het maken van leuke programma’s en daar stopt ze voorlopig nog lang niet mee. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat Marieke zelf ook de felbegeerde prijs mee naar huis mag nemen. En dan kan ze hem natuurlijk op komen halen in nog zo’n stout jurkje.

Gerelateerde berichten

Vorig artikelKatja Schuurman kondigt ingrijpend nieuws aan met foto op Instagram
Volgend artikelEmma Heesters kust vrouw op intieme vakantie foto