Emma Heesters kust vrouw op intieme vakantie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is heerlijk aan het vertoeven in het warme Malaga. De fles champagne op tafel deelt de zangeres met een speciaal persoon…

Zangeres Emma Heesters heeft het de afgelopen tijd maar druk gehad als artiest. Ze is helemaal volgeboekt en heeft ontzettend veel op het podium gestaan. In het weekend van 23 oktober stond ze op festival WiSH Outdoor. De zangeres kreeg een halfuur op de mainstage en daar haalde ze álles uit! Op de zondag van het festival, de dag van pop en dance, zette Emma een schitterende show neer. Ook van het Televizierring Gala, dat op 14 oktober plaatsvond, moet Emma nog even bijkomen. Een week na dat evenement plaatste ze nog een foto van zichzelf zonder make-up, om het enorme verschil te laten zien. Nog een week later heeft ze weer een geheel nieuwe planning. Nu is het tijd om eindelijk even rust te nemen! En dat doet Emma Heesters in het zonnige Malaga, waar ze af en toe een leuke foto deelt. Wat opvalt is dat de zangeres niet alleen is tijdens haar luxe reis…

Emma Heesters pakt flink uit op luxe vakantie

De zangeres gaat niet zomaar even naar Malaga, want ze pakt het gelijk goed aan. Op het Instagram verhaal van Emma Heesters zien we dat ze op een eersterangs plek geniet van de zonsondergang aan zee. Het restaurant ziet er wel heel luxe uit, waardoor volgers meteen benieuwd waren naar haar mysterieuze verblijfplaats. Het hotel dat Emma in het Instagram verhaal heeft getagd voldoet wel degelijk aan de luxe eisen die de zangeres (blijkbaar) stelt. Met zo’n chique verblijfplaats is het maar goed dat ze de afgelopen weken flink bijverdiend heeft! Gran Hotel Miramar, waar Emma een tijdje verblijft, is een luxe 5-sterren hotel in het centrum van Malaga. Hoe lang ze er gaat vertoeven is onduidelijk, maar op de eerste dag leeft ze zich daar al helemaal uit op het terras.

Lees ook: Emma heesters laat echte gezicht zien op verbluffende foto

Wie is die mysterieuze gast in het Insta verhaal van Emma Heesters?

De zangeres bestelt, als kers op de toch al prijzige taart, gelijk een fles dure champagne. Onder het genot van een koud glaasje bubbels kijkt ze naar de zonsondergang. De setting kan bijna niet romantischer. Maar wie is de mysterieuze persoon die de video maakt, en ook een glaasje champagne ingeschonken heeft gekregen? Je zou denken dat het Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters is, maar hij is druk aan het trainen bij zijn club Anderlecht in Antwerpen. De zangeres liet ons even wachten, maar na 4 uur voorzag ze ons eindelijk van nieuwe informatie over haar ‘mystery guest’…

 

Emma is helemaal gelukkig in Malaga

In een nieuwe video in het Instagram verhaal van Emma Heesters wordt haar vakantiegast ontmaskerd. Op het filmpje geeft ze haar moeder een grote smakkerd op de wang; wel lief, maar toch een beetje een anti-climax dus… De zangeres lijkt helemaal blij te zijn met haar moeder-dochter vakantie. Ook haar moeder lijkt het naar haar zin te hebben. Ze heeft natuurlijk geluk met zo’n leuke dochter. Zeker als ze regelmatig meegenomen wordt op een lekkere zonvakantie in een 5-sterren hotel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..