Katja Schuurman kondigt ingrijpend nieuws aan met foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman neemt de komende tijd een ingrijpende pauze. En dat kondigde ze aan met een nieuwe foto. 

Actrice Katja Schuurman heeft het even helemaal gehad. Vijfentwintig jaar lang heeft ze lopen zwoegen. Af en toe een korte pauze zat er wel bij, maar voor de rest heeft ze aan één stuk door getimmerd aan haar carrière. Maar Katja kiest de komende tijd eventjes voor zichzelf. Dat betekent geen nieuwe televisie programma’s, geen nieuwe films of series, even helemaal niks. Zes maanden lang gaat ze ertussenuit. Katja gebruikt de maanden om even tot rust te komen, maar hopelijk ook om leuke foto’s te blijven maken. Want als Katja de tijd heeft voor een leuke foto, dan weet je zeker dat er het een beeldschoon plaatje gaat worden. En daar kan je er nooit genoeg van hebben natuurlijk.

Lees ook: Katja Schuurman en Babette van Veen zingen Ademnood in Jachtseizoen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman gaat er even van tussen

De komende tijd zul je dus minder van Katja gaan zien. Zowel op het scherm als op social media helaas. Een half jaar gaat ze er vandoor. Daarna is Katja weer terug. Dat is in ieder geval de planning. Maak je trouwens geen zorgen, er zijn geen grote dingen aan de hand of problemen achter de schermen. Katja wil gewoon een beetje rust om zich heen. Maar de vraag blijft natuurlijk hoe erg je het gaat merken  dat Katja op sabbatical is. Behalve haar werk bij haar eigen stichting Return to Sender, was Katja al niet zo heel veel meer te zien. Op social media zal je de klap dus nog het hardste voelen, als Katja ook tijdelijk stopt met posten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bezig met een hoop onzin

Katja geeft zelf aan dat ze het tijd vindt voor een beetje verandering. 25 jaar is ze met plezier het ene na het andere project in gedoken, maar ze is nu benieuwd wat er gebeurt als ze haar tijd niet continu opvult. Want hoewel ze veel gedaan waar ze trots op is, geeft Katja ook toe dat ze een deel van haar tijd bezig is geweest met onzin. En daar is ze nu klaar mee. Dus heeft Katja haar agenda even helemaal geleefd en kijkt ze de komende tijd wel hoe ze haar dagen doorbrengt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Een frisse start voor Katja Schuurman

Katja heeft trouwens nog geen idee wat ze na haar sabbatical gaat doen. Ze heeft in ieder geval nog geen grote plannen. Alles ligt nog open als het aan Katja ligt. Haar stichting blijft in ieder geval bestaan. Dat werk zet ze de komende tijd gewoon door, zelfs in haar pauze. Maar verder gaat Katja leven van dag tot dag en ziet ze wel wat de toekomst haar te bieden heeft. Een leven waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.