Nikkie Plessen: zo zien we haar het liefst!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen kon eindelijk weer naar de kapper, maar verscheen tot ieders grote verbazing met een vreemde coupe bij RTL Boulevard. Deze ‘nieuwe’ pony was dan ook reden genoeg voor een heuse kapsalon-battle.

Nikkie Plessen: wél of géén pony

De ‘zeer plotseling’ verschenen pony van Nikkie Plessen maakte voor de uitzending al zijn intrede op het Intstagramkanaal van de blondine. Daar waren haar fans zeker niet terughoudend in het geven van hun mening. Het unanieme oordeel: weg met die pony!

Wat vonden jullie?

En dan natuurlijk nog de vraag: ‘hoe viel de pony van Nikkie Plessen bij jullie in de smaak?’. Ook jullie waren duidelijk. 76% heeft liever dat mevrouw Plessen het haarstukje als het even kan vandaag nog bij het grof vuil zet.

[poll id=”28″]

Lees ook: In de spotlight: Nikkie Plessen in Dragons’ Den

Nikkie Plessen heeft naar jullie geluisterd

Gelukkig is Nikkie Plessen een echte zakenvrouw en weet ze haar ‘klanten’ tevreden te houden. De Pony is tot op heden niet meer op haar Instagramfeed verschenen. Wellicht dat een outfit de volgende keer wél in de smaak valt?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.