Foto: Nikkie Plessen laat haar hele lijf zien in verschrikkelijk strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Nikkie Plessen een figuur heeft om van te watertanden wisten we al, maar in dit loeistrakke pakje kan je echt alle details zien.

Nikkie maakt spannend filmpje voor volgers

Fashion-koningin Nikkie Plessen is één van de knapste vrouwen op social media. De bloedhete influenster weet haar spectaculaire figuur altijd te combineren met de lekkerste pakjes en maakt haar volgers daarbij helemaal wild. Dit recentste filmpje gaan je haren ook recht van overeind staan. En hoe kan het ook anders? Nikkie in een loeistrak pakje? Daar mag je ons ook voor wakker maken…

Nikkie Plessen trekt alle aandacht in op huid geschilderd sportpakje

Nikkie Plessen draagt wel vaker loeistrakke pakjes. Als influencer moet je wel! Het is én de trend van het moment (waar we allemaal heel dankbaar voor zijn) én doet alle hoofden draaien. Wij kunnen het in ieder geval niet laten deze pareltjes te liken. Je zou dan ook denken dat je op een gegeven moment gewend raakt aan haar heerlijke figuur. Maar nee hoor, Nikkie bewijst je in één filmpje verkeerd. In een kort Instagram-filmpje promoot de beeldschone modeontwerpster het nieuwste pakje van haar kledingmerk. En het model? Dat is ze zelf. Groot gelijk heeft ze ook, want Nikkie schittert in het loeistrakke pakje. Je kan meteen zien dat de knappe blondine dagelijks in de sportschool te vinden is want er is geen extra rolletje op haar figuur te vinden.

Nikkie Plessen laat niks aan de verbeelding over

En dat kan je namelijk ook tot in detail zien, want het loeistrakke pakje verhult helemaal niets! Het kekke printje is de enige reden dat we weten dat Nikkie niet gewoon zonder kleding op beeld staat. Het pakje lijkt wel op haar huid geschilderd zo strak en laat dan ook niets aan de verbeelding over. En gelukkig wil je dat ook niet, want een lijf als dit moet gedeeld worden. Nikkie pronkt met haar afgetrainde figuur en strakke billen in het heerlijke sportsetje en weet iedereen daarmee in vuur en vlam te zetten. Als het lijf bij de outfit komt zal dit sportpakje verkopen als warme broodjes! De reacties hebben hun vingers gekruist! Eén reactie had het al helemaal goed door: “als ik er zo uitzag, ging ik dus noooooit meer sporten!! Dan liep ik de hele dag in bikini!”. Wij zijn helemaal voor!

Nikkie Plessen grapt met volgers in luchtig zomersetje

En het lijkt wel dat Nikkie Plessen de laatste tijd helemaal in standje rondparaderen staat! Zo verwende ze volgers recent ook al met een heerlijk filmpje in een luchtig zomerjurkje. In het tweedelige setje had Nikkie zo op de Spaanse straten kunnen staan. Met zwierige rok en piepklein topje schreeuwde het setje zomer en haar onbedekte middenrif maakte het nog heter. Maar het is haar heerlijke gevoel voor humor dat het pareltje compleet maakt. Zo danst ze met haar hondje in armen en gooit zelfs een grap van haar dochter erin! Nikkie had haar haren namelijk flink opgestoken in een sierlijke knot boven op haar hoofd, maar dochterlief had daar een pittige mening over. Zo vergeleek ze Nikkie namelijk met een karakter van de kerstfilm The Grinch. Gelukkig kon Nikkie er ook om lachen en deelde ze de grap met haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'