Nikkie de Jager, Tina de Bruin e.a. in nieuwe seizoen Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Officieel is er nog niks bekend over de identiteit van de deelnemers van Wie Is De Mol? Toch hebben de fanatieke aanhangers, de molloten, aan de hand van enkele feitjes weten te ontdekken wie er dit jaar op de deelnemerslijst staan!

De makers van het mysterieuze spelprogramma Wie Is De Mol? besloten dit jaar niks over de deelnemers bekend te maken tot de lancering van het nieuwe seizoen op 5 september. Toch hebben de molloten het weer gedaan: slim social media-speurwerk en puike deductie hebben geleid tot een (99,9%) waterdichte deelnemerslijst voor Wie Is De Mol? 2020.

Lees ook: Wie is de Mol?-beelden uitgelekt

Bijzondere oud-kandidaten Wie Is De Mol? 2020

Wat we al een tijdje wisten: in dit jubileumjaar zou er een extra editie van Wie Is De Mol? komen met een cast van oud-kandidaten. Dan worden natuurlijk niet de grijze muizen van de afgelopen jaren er uitgepikt. De productie van het populaire programma zijn voor een tienkoppige cast van grappige, spraakmakende, slimme of ronduit mythische oud-kandidaten gegaan. Genoeg ingrediënten voor een legendarisch seizoen dus!

Nikkie de Jager, Tina de Bruin, Nadja Hüpscher e.a.

Wie we bij Wie Is De Mol? 2020 voorbij gaan zien komen? De spraakmakende Nikkie de Jager gaat voor een herkansing, net als Tina de Bruin, het hilarische hoogtepuntje van vorig seizoen. Daarnaast hebben we actrices Peggy Vrijens en Nadja Hüpscher, die het allebei ver schopten tijdens hun deelname.

Walkie-talkie-expert Ellie Lust doet ook mee, net als Ron Boszhard – door velen gezien als meest onfortuinlijke deelnemer ooit. Dan hebben we nog Horace Cohen, de uitvinder van de inmiddels iconische zin ‘Trust Nobody’. Ook Patrick Martens, Jeroen Kijk in de Vegte en Tygo Gernandt mogen hun comeback maken.

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.