Nienke van Boer Zoekt Vrouw is weer vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Helemaal happy waren ze tijdens de laatste uitzending van Boer Zoekt Vrouw: Nienke en Boer Jan. Toch zijn de twee sinds kort uit elkaar. De reden van de breuk is opvallend…

Boer Jan had tijdens één van de eerste logeerdagen een aantal opvallende ontboezemingen gedaan: dat hij op feestjes soms een ‘snuifie’ of een pilletje doet, én dat hij er na vier kinderen een knoop in heeft laten leggen. Da’s niet bepaald info waarmee je single vrouwen op een eerste date in katzwijm brengt, maar goed – je kunt het maar beter snel gezegd hebben.

Lees ook: Nienke, de stille ster van Boer Zoekt Vrouw

BZV Nienke en Boer Jan tóch uit elkaar

Niet alle vrouwen reageerden uiteraard even positief op Jans kleine eigenaardigheden. Zijn uiteindelijke droomvrouw Nienke leek er weinig problemen mee te hebben. Toch heeft één van bovengenoemde ‘eigenschappen’ nu roet in het eten gegooid. Heeft Nienke wel geluisterd? Er gingen al geruchten dat het over was tussen de twee, maar deze week werd het pas bevestigd door Jan en Nienke zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Nienke heeft kinderwens, Jan niet

“Het liep allemaal wat stroever” de afgelopen weken, aldus Nienke en Jan. Een weekendje Vlieland moest de vlam weer een beetje aanwakkeren, maar het tegenovergestelde gebeurde. Er werden ‘goede gesprekken’ gevoerd, waarna de twee concludeerden dat ze “andere ideeën over de toekomst hebben.” Nienke heeft een vurige kinderwens – iets waar jan dus fysiek, maar ook mentaal (hij heeft er al vier) niet aan kan voldoen. Ondanks alles gaan ze ‘met veel liefde’ uit elkaar.

Nienke hoeft niet te treuren. Er is leven én liefde na Boer Zoekt Vrouw: zo vond Boerin Annemiek pas ná BZV de liefde. Ook deelnemer Froukje heeft achteraf een geschikte man gevonden.

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten