Nieuwslezeres Annechien Steenhuizen deelt zeldzaam foto in doorschijnend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe nieuwslezeres Annechien Steenhuizen heeft een zeldzaam plaatje gedeeld met haar trouwe volgers. En dat is flink genieten!

Annechien Steenhuizen laat doorschijnend shirtje zien

De prachtige presentatrice laat veel van zichzelf zien met de foto die ze op Instagram zet. Daarin valt te zien hoe de prachtige dame verleidelijk op de grond ligt en een doorschijnend shirtje draagt. Dat maakt de foto wel gelijk een stukje spannender. Helemaal omdat Annechien Steenhuizen over het algemeen niet zo heel erg veel spannende foto’s maakt. Dus deze foto is wel extra bijzonder in dat opzicht. De knappe presentatrice laat al haar volgers verbaast achter na het plaatsen van dit prachtige plaatje.

Lees ook: Foto: Annechien Steenhuizen draagt gespleten broek tijdens NOS Journaal
De heerlijke vormen van Annechien Steenhuizen

Annechien Steenhuizen heeft een heerlijk . Dat merk je wel na het zien van de mooie foto hierboven. De knappe brunette weet exact hoe ze haar volgers moet verleiden. Daarvoor heeft ze even haar meest bijzondere outfit uit de kast getrokken. En haar volgers worden natuurlijk gelijk blij als ze dit geweldige pakje zien. De fans van Annechien weten als geen ander hoe knap het van de nieuwslezeres is, maar na het zien van dit plaatjes zijn een hoop andere mensen daar ook opeens van overtuigd. En dat is voor Annechien natuurlijk erg leuk.

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres
Annechien Steenhuizen laat strakke zien in jumpsuit

In haar jumpsuit laat Annechien pas echt goed zien hoe aantrekkelijk haar kan zijn. De prachtige dame weet in haar strakke pakje precies alle vormen van haar goed tot hun recht te laten komen. En dat zorgt er weer voor dat haar volgers een geweldige tijd hebben. Die genieten terwijl ze de mooie foto van de nieuwslezeres in zich op nemen. Van haar strakke lijf met geweldige rondingen tot haar verleidelijke blik, alles aan de foto van Annechien lijkt te kloppen. De prachtige nieuwslezeres weer met haar plaatje al haar volgers in één keer te betoveren.
De meest verleidelijke outfit van Annechien Steenhuizen

De meest verleidelijke outfit moest Annechien blijkbaar nog tevoorschijn halen. Dat is namelijk haar rode jurkje. En dat jurkje staat de knappe nieuwslezeres natuurlijk bijzonder goed. Niet alleen zie je meer van haar dan je in eerste instantie zou verwachten, maar je krijgt ook gelijk een stuk verleidelijker beeld van de knappe dame dan je van haar verwacht. Annechien overstijgt met haar prachtige pakje dus alle verwachtingen. En dat is natuurlijk voor haar fans erg fijn. Die kunnen niet wachten om te zien wat Annechien hierna aan zal trekken voor haar spannende foto’s. De toon is in ieder geval goed gezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!