Kelly Piquet gooit haren los op waanzinnige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is lang niet bij elk F1-weekend aanwezig. Dit is wat de beeldschone brunette doet als ze niet langs het circuit staat…

Bijna elk Formule 1-weekend is Kelly Piquet er om haar vriend Max Verstappen aan te moedigen. Nu was ze niet het hele weekend aanwezig en ze laat via haar Instagram weten dat ze een goede reden had om even wat tijd voor zichzelf te nemen!

Kelly Piquet met handen in het haar

Elk mens heeft zo zijn eigen problemen. Zo heeft ook Kelly Piquet haar eigen zaakjes die geregeld moeten worden. Ze straalt altijd als een parel, maar zit toch regelmatig met de handen in het haar. Letterlijk! De ene keer is het een goede haar-dag en de andere keer zit het voor geen meter, aldus Kelly zelf. Ze laat met deze prachtige foto weten dat het deze keer een goede haar dag is. De reden van deze foto was ook de reden dat ze niet het hele weekend aanwezig was. Ze had namelijk eerst nog een fotoshoot. De dag dat Max Verstappen won was ze er gelukkig wel weer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Max Verstappen onvoorwaardelijk gesteund door Kelly Piquet

Max Verstappen kan bijna elk weekend rekenen op Kelly Piquet. Waar je vaak Formule 1-coureurs af en toe met hun vriendin ziet, is dit bij Max Verstappen heel normaal. Bijna elk weekend is Kelly Piquet aanwezig. De Nederlander mag dan ook van geluk spreken. Afgelopen Formule 1-weekend zag de knappe Braziliaan haar vriendje ook weer winnen. Er valt dit jaar ook veel te juichen voor het kamp Max Verstappen. Er komt ooit een periode wanneer Max Verstappen niet meer zo makkelijk gaat winnen. Of Kelly Piquet tijdens deze periode ook aanwezig gaat zijn om haar vriendje aan te moedigen is nog maar de vraag. Om en al mag Max Verstappen in zijn handen knijpen met zo’n pracht van een dame. Er zijn maar weinig coureurs die elk weekend deze onvermijdelijke steun krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet ziet Max Verstappen winnen in Texas

De eerste dag van het Formule 1-weekend was Kelly Piquet nog nergens te bekennen. De vraag was of ze wel kwam opdagen dit weekend. Max Verstappen was namelijk al wereldkampioen geworden dus er staat niks meer op het spel. Toch was de beeldschone Braziliaan weer op het circuit te bewonderen. Ze was niets voor niets helemaal naar het mooie Texas afgereisd. Zoals vele andere keren dit jaar stond Max Verstappen weer op het hoogste treetje. Door deze overwinning staat de teller al op 13 overwinningen dit seizoen. Hiermee evenaart hij het record van meeste overwinningen. Dit record staat nu nog op de namen Sebastian Vettel en Michael Schumacher. Met nog drie races te gaan is er een grote kans dat Max Verstappen dit record gaat verbreken. Met de onvermijdelijke steun van Kelly Piquet moet dit zeker goed komen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.