Rondje Forum 27-8: Nieuwe foto’s van Chantal Janzen, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op ons forum kan je terecht voor gewaagde kiekjes, maar soms zijn simpelweg mooie foto’s ook héél fijn om naar te kijken. Zo brengen Chantal Janzen, Pip Pellens en Saskia Noort deze keer op subtiele wijze je hoofd op hol!

Chantal Janzen

Hoewel Chantal Janzen ons regelmatig aan het lachen maakt, was het op het Mannenzakenforum deze keer zwijmelen geblazen: dit korte shot van een poserende Chantal zal je doen laten smelten…

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is een vrouw die niet alleen de broek, maar ook de laarzen aanheeft in een relatie. Liever zij dan wij! Het lijkt ons geen pretje om in deze strakke, glimmende outfit gehesen te worden. Puur als toeschouwer is het natuurlijk wél genieten geblazen!

Saskia Noort

Saskia Noort is doorgaans meer van de letters, maar wist je dat ze soms ook écht een plaatje is? Als dit zeer luchtige vakantiekiekje een boek zou zijn, dan was het een absolute bestseller geweest!

Pip Pellens

Hé, zat je naar me te loeren? Pip Pellens heeft ineens door dat iemand een foto van haar aan het nemen was. Of ze dat leuk vond, is aan de hand van de betreffende foto moeilijk te zeggen. Actrices hè…

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten