Rondje Forum 27-8: Nieuwe foto’s van Chantal Janzen, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op ons forum kan je terecht voor gewaagde kiekjes, maar soms zijn simpelweg mooie foto’s ook héél fijn om naar te kijken. Zo brengen Chantal Janzen, Pip Pellens en Saskia Noort deze keer op subtiele wijze je hoofd op hol!

Chantal Janzen

Hoewel Chantal Janzen ons regelmatig aan het lachen maakt, was het op het Mannenzakenforum deze keer zwijmelen geblazen: dit korte shot van een poserende Chantal zal je doen laten smelten…

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is een vrouw die niet alleen de broek, maar ook de laarzen aanheeft in een relatie. Liever zij dan wij! Het lijkt ons geen pretje om in deze strakke, glimmende outfit gehesen te worden. Puur als toeschouwer is het natuurlijk wél genieten geblazen!

Saskia Noort

Saskia Noort is doorgaans meer van de letters, maar wist je dat ze soms ook écht een plaatje is? Als dit zeer luchtige vakantiekiekje een boek zou zijn, dan was het een absolute bestseller geweest!

Pip Pellens

Hé, zat je naar me te loeren? Pip Pellens heeft ineens door dat iemand een foto van haar aan het nemen was. Of ze dat leuk vond, is aan de hand van de betreffende foto moeilijk te zeggen. Actrices hè…

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Gerelateerde berichten