Rondje Forum 27-8: Nieuwe foto’s van Chantal Janzen, Nikkie Plessen & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op ons forum kan je terecht voor kiekjes, maar soms zijn simpelweg mooie foto’s ook héél fijn om naar te kijken. Zo brengen Chantal Janzen, Pip Pellens en Saskia Noort deze keer op subtiele wijze je hoofd op hol!

Chantal Janzen

Hoewel Chantal Janzen ons regelmatig aan het lachen maakt, was het op het Mannenzakenforum deze keer zwijmelen geblazen: dit korte shot van een poserende Chantal zal je doen laten smelten…

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is een vrouw die niet alleen de broek, maar ook de laarzen aanheeft in een relatie. Liever zij dan wij! Het lijkt ons geen pretje om in deze strakke, glimmende outfit gehesen te worden. Puur als toeschouwer is het natuurlijk wél genieten geblazen!

Saskia Noort

Saskia Noort is doorgaans meer van de letters, maar wist je dat ze soms ook écht een plaatje is? Als dit zeer luchtige vakantiekiekje een boek zou zijn, dan was het een absolute bestseller geweest!

Pip Pellens

Hé, zat je naar me te loeren? Pip Pellens heeft ineens door dat iemand een foto van haar aan het nemen was. Of ze dat leuk vond, is aan de hand van de betreffende foto moeilijk te zeggen. Actrices hè…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.