Nicolette Kluijver stuurt sugardaddy naar huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nicolette Kluijver

Nog meer opvallend nieuws uit Expeditie Robinson-land!

Het is natuurlijk geen verassing voor de vaste kijker dat Robinson altijd plaatsvindt op een tropisch eiland waar de temperaturen hoog kunnen oplopen. Zowel letterlijk als figuurlijk blijkt nu!

Zweetaanval

Hoewel het normaal is dat het zweet bij de kandidaten tijdens en na een moeilijke proef onophoudelijk uit de poriën gutst, viel het ons op dat vooral presentatrice Nicolette Kluijver, die roerloos aan de zijlijn stond, een kletsnat jurkje had! Combineer die informatie met het feit dat Jaap van Deurzen, net terug van zijn opgelopen beenblessure uit de eerste aflevering, al behoorlijk zweette vooraf aan de proef. Ook zonder inspanning dus! Wat is daar buiten het zicht van de camera’s gebeurd?

Lees ook: Jaap van Deurzen troost snotterende OnneDi

Derde been

Nu houden we er niet zo van om te speculeren – 😊 – maar deze lijkt ons toch wel erg duidelijk. Om Van Deurzen – die ondanks zijn leeftijd nog steeds in de shape van zijn leven is – kun je natuurlijk ook niet heen! Bedoelde hij met ‘beenblessure’ niet gewoon z’n derde been? Geen wonder dat hij die proef niet op volle kracht kon presteren!

Waar de twee hun zweetaanval ook aan te danken hadden, Jaap kon niet leveren wat Nicolette van hem verwacht had: ze stuurde hem bij de eliminatieceremonie naar huis!

Ps. Jaap, mocht je dit lezen. Grapje natuurlijk, we vinden je een topper.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...