Foto: Nicolette Kluijver maakt kijkers Expeditie Robinson alvast warm met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is helemaal aan het genieten tijdens Expeditie Robinson. De blondine geeft alvast een voorproefje van de strakke shirtjes die ze draagt.

Nicolette Kluijver laat gebruind lichaam zien in wit topje

Nu Nicolette Kluijver al weer even op een paradijselijk eiland is voor de opnames van het nieuwste seizoen Expeditie Robinson, heeft ze een aardig kleurtje gekregen. De blondine heeft waarschijnlijk uren in de brandende zon gestaan tijdens de opdrachten van de kandidaten. Het is niet alleen zwaar voor de kandidaten, maar ook voor Nicolette in de tropische weersomstandigheden. Gelukkig kan Nicolette na een lange werkdag in de zon lekker even ontspannen in haar hotel kamer. Dit momentje neemt Nicolette lekker voor zichzelf met wat verzorgingsproducten. Het is natuurlijk belangrijk voor Nicolette om er wel goed uit te zien op camera, want heel Nederland kijkt binnenkort weer naar haar op televisie. Dit verzorgen doet Nicolette door middel van een lekker maskertje, waardoor ze er spannend uit zien. Maar, wat veel spannender is aan de video is het witte topje van Nicolette die nogal laag is uitgesneden.

Nicolette Kluijver beleeft intiem moment met Art Rooijakkers

Het is wel duidelijk dat Nicolette Kluijver het erg leuk vindt dat Art Rooijakkers haar nieuwe mede-presentator van Expeditie Robinson is. De twee kunnen het erg goed met elkaar vinden, en Nicolette maakt de ene video naar de andere met hem. Op onderstaande video filmt ze eerst zichzelf en daarna komt Art vrolijk zwaaiend in beeld. Er is een filter vol met hartjes over de video geplaatst door Nicolette, het is onduidelijk wat dat voor haar betekent. Toch is het opvallend dat Nicolette weer voor een presentator van Expeditie Robinson gaat, want die geruchten gingen ook rond met Rick Brandsteder. Al is het nu onduidelijk waar Rick is gebleven en hoe de relatie tussen hem en Nicolette nou echt zat.

Nicolette Kluijver laat zich diep in haar shirt kijken

Het lijkt erop dat Nicolette Kluijver zich een beetje verveeld tijdens de opnames van Expeditie Robinson. De blondine is zo druk bezig met foto’s en video’s maken van zichzelf dat het bijna abnormaal aan het worden is. Gelukkig vindt niemand het erg dat Nicolette zoveel plaatst, want iedereen kan van de blondine meegenieten. Zo is onderstaande foto weer een prachtexemplaar. Deze foto is gemaakt voordat Nicolette gaat hiken. De blondine draagt een strak wit topje die wederom erg laag zit.

Lees ook: Video: Nicolette Kluijver berijdt sterke vent op afgelegen strandje

Nicolette Kluijver filmt zichzelf en mannen op boot

Nadat Nicolette Kluijver de video heeft geplaatst met Art Rooijakkers, maakt ze er nog een aantal van het bootritje. Zo probeert de presentatrice duidelijk iedereen erop te krijgen. Nicolette zit waarschijnlijk met de crew op de boot, en dat lijkt ze erg gezellig te vinden. De blondine lacht breeduit terwijl ze de camera in allerlei onmogelijke posities wurmt. Tijdens deze video zijn er wederom hartjes te zien als filter. Ook maakt Nicolette nog een vrolijke selfie met een onbekende man. Nicolette lijkt erg blij, maar de man lijkt eerder een beetje verward met deze foto situatie.

Nicolette Kluijver filmt zichzelf op boot

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...