Mooie Isabelle Twisk bewijst met deze foto dat ze de knapste voetbalvrouw is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Isabelle Twisk heeft een bijzonder titel in de wacht gesleep, namelijk die van de meest aantrekkelijke voetbalvrouw. En die verdient ze zeker!

De aantrekkelijke voetbalvrouw Isabelle Twisk heeft alleen toffe kiekjes

De vriendin van Zian Flemming staat al jaren bekend als een ongelooflijk knappe vrouw. Maar nu is dat ook maar even officieel vastgelegd, want FHM heeft haar uitgeroepen tot de mooiste voetbalvrouw van het jaar. En dat is toch wel even een hele eer, als je nagaat hoeveel knappe vrouwen er rondlopen aan de armen van voetballers. De aantrekkelijke brunette met de prachtige krullen verdient de titel ook zeker. Als je kijkt naar haar mooie kiekjes dan zie je gelijk waarom dat zo is. Er zijn namelijk geen slechte foto’s te vinden van deze dame. Ze heeft alleen maar mooie kiekjes op haar Instagram staan. Meer dan genoeg dus om van te genieten.
Isabelle Twisk weet precies hoe ze moet poseren voor dat meest verleidelijke plaatje

De knappe brunette weet precies hoe ze voor de camera moet verschijnen om ervoor te zorgen dat ze er het meest verleidelijk op komt te staan. En dat is natuurlijk wel een hele prestatie. Met haar verleidelijke foto’s weet ze alle mannen van Nederland (en ver daarbuiten) te betoveren. Maar helaas voor hen is Isabelle al bezet. Maar gelukkig weerhoudt dat haar er niet van om dit soort mooie foto’s te blijven posten. Isabelle heeft een prachtig uiterlijk en het zou zonde zijn als ze dat zou verbergen. Dat is namelijk nergens voor nodig.
Behalve haar verleidelijke blik heeft Isabelle ook een ontzettend goed

De knappe Isabelle heeft natuurlijk een ongelooflijk goed . Je was misschien al helemaal betoverd vanwege haar verleidelijke blik, maar haar strakke met haar prachtige vormen is ook niet verkeerd. De knappe voetbalvrouw is absoluut terecht benoemd tot de mooiste voetbalvrouw van het jaar. Als je haar foto’s zo ziet, dan kan je alleen maar tot die conclusie komen. De knappe brunette weet met haar foto’s precies de juiste snaar te raken bij haar volgers. Die vinden alles wat de knappe brunette doet helemaal perfect. Onder haar foto’s staan dan ook een heleboel complimenten. Isabelle heeft duidelijk een hoop fans.
Isabelle Twisk zelf ook blij met positie van knapste voetbalvrouw

Natuurlijk is Isabelle zelf ook wel een beetje trots op haar nieuwe titel. Dat mag ze ook zijn, want ze heeft flink wat mensen achter zich gelaten. Er zijn namelijk veel knappe vrouwen die samengaan met voetballers en van al deze wonderschone verschijningen was Isabelle de aller knapste. Dat is toch wel iets waar je echt wel een beetje trots op mag zijn. Isabelle is dat dan ook zeker. Ze geniet enorm van haar nieuwe titel. Nu maar hopen dat ze hem vast kan houden met al die aantrekkelijke concurrentie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.