Mooie dochter Marco Borsato maakt enorme stap en scoort droomrol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato ken je natuurlijk als de knappe dochter van Marco Borsato. Maar tegenwoordig kan je haar ook kennen van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Vandaag de dag gaat Jada Borsato door het leven als actrice. De prachtige dochter van zanger Marco Borsato heeft een rol weten te bemachtigen in de moeder van alle Nederlandse soapseries, namelijk Goede Tijden, Slechte Tijden. Het is gelijk Jada haar ticket naar faam en haar kans om onder de schaduw van haar vader vandaan te kunnen komen. Binnenkort schittert Jada dus op het televisiescherm en dat maakt het leven van televisiekijkend Nederland toch een stukje leuker.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Jada Borsato

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada Borsato speelt mee in Goede Tijden, Slechte Tijden

In Goede Tijden, Slechte Tijden is het altijd een wisseling van de wacht als het om personages gaat. Acteurs komen en gaan om de haverklap en laten wisselende indruk achter. Wel is duidelijk dat GTST een beetje probeert te verjongen de afgelopen jaren, door steeds meer jongeren in de serie te schrijven en onderwerpen te behandelen die onder jongere generaties leven. Het toevoegen van Jada Borsato aan de lijst met bekende gezichten is daarop zeker geen uitzondering. Jada is inmiddels goed onderweg om een grote ster te worden. Op Instagram heeft de influencer al meer dan 200.000 volgers. Met haar rol in GTST zal dat aantal alleen nog maar stijgen. Het is trouwens niet de eerste keer dat Jada gaat acteren. De dochter van Marco speelde al in Michiel de Ruyter. Daar was het publiek ook aangenaam verrast mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jada Borsato (@jadaborsato)

Jada’s personage Abby Rose zorgt voor drama in GTST

Jada heeft een rol in GTST bemachtigd die dichtbij haar eigen belevingswereld ligt. Ze mag namelijk een influencer spelen. En daar weet Jada inmiddels alles vanaf. Haar personage heet Abby Rose, een jongedame die op Instagram erg populair is. Ze lijkt interesse te tonen in Steef Verduyn, die inmiddels aan de weg timmert in Goede Tijden als professioneel gamer. In de vorige aflevering was ze alleen nog maar te zien op een telefoonscherm, maar het kan niet lang meer duren voordat ze haar debuut maakt in de populaire serie. En Jada is klaar om voor flink wat drama te zorgen in het stille Meerdijk.

Jada Borsato timmert naast GTST ook aan de weg als zangeres

Behalve acteren is Jada ook erg hard op weg om in de voetsporen van haar vader te treden. Ze werkt namelijk aan haar muziekcarrière. Los van haar vader probeert de jonge zangeres een eigen muzikale loopbaan op touw te zetten. Het is erg bewonderingswaardig van Jada, die ondanks een erg turbulent jaar haar dromen aan het najagen is. Of Jada ooit net zulke zalen uitverkoopt als haar vader valt nog te zien, maar voorlopig is ze goed op weg. En haar rol in GTST zal ook zeker helpen bij het opstarten van haar eigen muziekcarrière.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm.