Om deze 3 redenen is Emma Heesters het lekkerste cadeautje deze kerst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met kerst zal je waarschijnlijk vele cadeautjes onder de boom treffen. Toch is Emma Heesters op de volgende foto’s het lekkerste cadeautje. 

Emma Heesters is stiekem het leukste cadeautje deze kerst. Dat wist je waarschijnlijk al lang, maar misschien komt het een klein beetje als een verassing. Emma is namelijk het perfecte kerstcadeautje. Ze heeft ook veel om van te houden. Niet alleen is Emma zorgzaam en lief, een goede combinatie voor de feestdagen, maar ze is ook ontzettend leuk om uit te pakken. En dat is natuurlijk wel een vereiste van een goed cadeau. Je moet namelijk blijer worden als je het uitpakt. Maar ook in haar verpakking weet Emma te stralen. Dat zie je wel op de volgende foto’s.

Lees ook: Emma Heesters laat op deze foto haar nieuwe ‘partner’ in slaapkamer zien
Emma kleurt goed bij kerst op foto met rode jurk

Dat Emma heel spannend gekleed door het leven kon gaan, dat is inmiddels niet meer zo’n geheim. Toch zit er af en toe een outfit bij waar je mond van open valt van verbazing. Zoals bijvoorbeeld haar rode jurk. Het verleidelijke pakje kleurt heel goed bij de kerstperiode, met haar glitters, rode fratsen en felle tinten. al is de jurk natuurlijk iets te spannend voor het gemiddelde kerstdiner. Maar daarom is Emma nu juist zo’n leuk cadeautje. Ze is niet alledaags en al helemaal niet te braaf. Want al ziet Emma er nog zo zoet uit, van binnen is ze het meest spannende kerstcadeautje.
Emma brengt haar eigen kerstmuziek mee

Mocht je nou Emma als cadeautje onder de kerstboom aantreffen, dan ben je in ieder geval verzekerd van goede muziek op kerstochtend. Ze heeft namelijk haar eigen kerstsingle vorig jaar uitgebracht. Als de sneeuw valt bleek een mega kersthit te zijn. Emma is zo geïnspireerd door de kersttijd dat ze er wel een nummer over moest schrijven. En iemand die zo erg blij is tijdens kerst, die wil je over de vloer hebben. Dat maakt het verplichte familiediner tenminste nog een beetje dragelijk.
Naast de vrouw op deze foto wil je op kerstochtend wel wakker worden

Beeld je in: je hebt net een gezellige kerstavond achter de rug. Je hebt lekker gegeten, goed gedronken. Al je vrienden zijn aan het einde van de avond naar huis. Je gaat slapen en de volgende ochtend wordt je wakker naast de lieve glimlach van Emma Heesters. Als dat geen perfecte kerst is, dan houdt het op. Emma is simpelweg het leukste cadeautje deze kerst, deels dus vanwege haar prachtige lieve gezicht. Van haar blik moet iedere man een klein beetje smelten en haar prachtige lach maakt je in een keer smoorverliefd. Het is dat er maar één Emma Heesters is, anders zou je het liefst iedereen de lieftallige zangeres cadeau doen onder de kerstboom.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...