Miljuschka Witzenhausen duwt flinke asperges dicht tegen haar enorme lippen aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Miljuschka Witzenhausen laat duidelijk zien hoe blij ze wel niet is met flinke asperges en duwt deze dan ook hard tegen haar lippen aan!

Het aspergeseizoen is weer begonnen en kok Miljuschka Witzenhausen is hier dan ook enorm blij mee zo te zien. Ze heeft een harde groene asperge vast en duwt deze flink tegen haar lippen aan. Aan haar reactie te zien is ze erg blij dat deze harde groente weer terug is. Zo te zien heeft ze wel ervaring en kunnen haar lippen goed overweg met dit soort staven. Ze is natuurlijk vooral blij met de asperges omdat ze heerlijk smaken, en omdat je er veel leuke gerechten mee kan klaar maken. Hier geeft Miljuschka dan ook wat voorbeelden van op haar Instagrampagina. Op haar website staan al haar asperge gerechten, mocht je hier geïnteresseerd in zijn. Wat zeker wel interessant is, is de foto waarbij Miljuschka de flinke asperge tegen haar lippen aan drukt. Bekijk deze foto hieronder!

miljuschka

Miljuschka is naast presentatrice en kok ook model

Naast dat Miljuschka presenteert en kookt op televisie, is ze ook nog eens model. Op haar Instagrampagina heeft ze regelmatig samenwerken met verschillende onderbroekenmerken. Hier geeft ze een goede demonstratie van, waar sommige fans van haar wel over te spreken zijn. Toch krijgt ze niet alleen maar positieve reacties onder haar ‘model’ foto’s. Miljuschka is namelijk niet de dunste, waardoor ze af en toe wel wat vervelende reacties krijgt onder deze posts. Het lijkt erop dat Miljuschka dit niet zoveel uitmaakt.

miljuschka

Meer zien van Miljuschka doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van presentatrice en kok Miljuschka Witzenhausen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post ze niet alleen foto’s van haar kookkunsten, maar zeker ook van haar . Zo heeft ze regelmatig samenwerkingen met onderbroekmerken. Miljuschka laat hierbij wel even zien hoe je deze op de juiste manier draagt. Het is de moeite zeker waard om even te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!