Miljuschka knalt bijna uit elkaar op vreemde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen deelt een foto waarop ze bijna uit elkaar knalt. De brunette krijgt er zelfs spontaan rode wangen van…

Miljuschka met knalrode wangen

Het is blijkbaar een zware dag voor Miljuschka Witzenhausen want onderstaande foto ziet er niet al te best uit. De tv kok maakt een selfie waarop haar ogen bijna uit haar hoofd knallen. Daarbij vouwt ze haar lippen naar binnen en ze blaast lucht in zichzelf. Miljuschka lijkt bijna wel een soort opblaasbare kikker die gaat kwaken. Daarbij krijgt Miljuschka ook nog flink rode wangen door deze actie. Of de brunette deze foto nou voor de grap maakt of dat ze het echt even niet meer ziet zitten, het ziet er in ieder geval niet best uit. Het helpt ook niet mee dat Miljuschka een pet draagt én een zwarte capuchon. Op de Instagram van Miljuschka staat ook nog een filmpje dat ze aan het sporten is dus wellicht is dat de verklaring voor haar rode wangen. Zelf maakt Miljuschka de vergelijking met tomatensoep.

Miljuschka met knalrode wangen

Miljuschka verslindt aardappel op video

Het is met zekerheid te zeggen dat Miljuschka Witzenhausen in ieder geval hele eerlijke foto’s en video’s deelt op haar Instagram. Zo dus bovenstaande foto maar onderstaande video liegt er ook niet om. Hierop te zien is dat Miljuschka een test aflegt met zichzelf en een aardappel om te kijken of deze wel knapperig genoeg is. Op voorgaande filmpjes was te zien dat Miljuschka een nieuw gerecht aan het maken was met deze aardappel uit de oven. Uiteraard moet Miljuschka ook zelf even proeven wat ze andere aanraad en daarom doet ze zelfs deze live test. De brunette steekt vol enthousiasme de platte aardappel in haar mond en kauwt er vol overgave op. Je hoort de harde crunch dus hij is zeker geslaagd voor de test. Miljuschka zet hele grote ogen op tijdens het proeven wat het nog extra aandikt.

Lees ook: Video: Stoute Miljuschka Witzenhausen buigt zich verleidelijk over aanrecht

Miljuschka deelt innige foto met vriend

Aan de Instagram pagina van Miljuschka te zien zit ze al helemaal met haar hoofd in de kerstsferen en kerstgerechten. Op Miljuschka haar profiel staan zelfs al foto’s met sneeuw. Wellicht loopt de brunette dus een beetje op de zaken vooruit maar dat betekent ook een romantische kerst foto met haar vriend Philip van Ierschot. Op de foto staat Miljuschka helemaal tegen Philip aangehangen en ze heeft haar ogen neergeslagen. De foto is onderdeel van Miljuschka haar kerstmagazine. Bij de foto schrijft Miljuschka, nog even voor de duidelijkheid, dat je de man er niet bij krijgt als je het magazine besteld.
Vriend Miljuschka deelt komische reactie

Het lijkt erop dat Miljuschka en haar vriend Philip heel blij zijn met de romantische foto van hun samen. Daarom deelt Miljuschka de foto vol trots op haar Instagram met een hele uitleg over de voordelen van haar website erbij. Dat is een hele degelijke versie voor een onderschrift, maar Miljuschka haar vriend heeft hier andere ideeën over. Zo deelt de brunette een foto van een whatsapp gesprek tussen haar en haar vriend. Philip maakt een wel hele bijzondere opmerking over dat ze allebei tegen een paal aan staan te leunen. Eigenlijk wou hij dit dus het liefste bij de foto zetten maar dat vond hij toch echt niet kunnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!