Maxime Meiland in geldnood: ‘lichaam verkopen dan maar?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl het huidige seizoen van Chateau Meiland bijna ten einde loopt, zijn Maxime Meiland en haar familie aan het zoeken naar alternatieve inkomsten. De coronacrisis heeft hun kasteel namelijk volledig lam gelegd. Tot een faillissement gaat het niet komen, maar de broekriem zal flink aangetrokken moeten worden. Tenzij één van de Meilandjes, zoals Maxime voorstelt, een carrièreswitch richting de rode lichten maakt…

Aangezien de afleveringen een beetje achterlopen heeft de coronacrisis nu pas Chateau Meiland bereikt. We weten inmiddels dat Maxime Meiland en haar familie na het huidige seizoen terug naar Nederland verhuizen. Zou dat door geldproblemen komen? In de meest recente aflevering worden de Meilandjes geconfronteerd met gedwongen terugboekingen. Op die manier lopen ze duizenden Euro’s per week mis. Dan komt Maxime Meiland met een briljant idee…

Meiland van lichte zeden

Terwijl de rest van de familie met de handen in het haar zit, komt Maxime Meiland op kenmerkende wijze met een verrassende oplossing. Zonder inkomsten, en met torenhoge uitgaven zal iemand het lichaam moeten verkopen. Daar schrikken haar ouders flink van. Waarom ze niet eerst iets onschuldigs voorstelt, zoals bitterballen verkopen op de markt? Maxime Meiland is zelf duidelijk ook een beetje van slag.

Lees ook: Boerin Annemiek vs. Maxime Meiland

Aangezien het háár idee is, is het wel zo chique om dan zelf het voortouw nemen. Als ze écht op de rand van de afgrond zouden staan, is het niet eens zo’n slecht idee: met Maxime achter de ramen ben je sowieso binnen de kortste keren van je schulden af!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten