Marijn Kuipers filmt zichzelf terwijl ze banaan in mond steekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blondine Marijn Kuipers filmt zichzelf op een wel hele bijzondere manier terwijl ze een banaan in haar mond stopt..

Marijn Kuipers maakt interessante video met banaan

De vrolijke Marijn Kuipers weet als geen ander hoe ze haar volgers moet vermaken met haar social media content. Nu is het ondertussen natuurlijk ook het werk geworden van de blondine om op social media te posten en daar geld voor te krijgen. Naast influencer is Marijn ook nog regelmatig te zien als presentatrice, en hiervoor komt haar vrolijke persoonlijkheid goed ten pas. Toch maakt Marijn af en toe ook wel een beetje rare content. Nu vindt niemand dit natuurlijk erg, maar het is een bijzondere manier van aandacht vragen. Menig volger van Marijn gaat er waarschijnlijk heel goed op. Dit keer deelt Marijn een video waarin ze vol passie een banaan naar binnen stopt. Zo is de blondine een paar dagen in Londen met een vriendin en het lijkt erop dat ze in de Starbucks staan. Dan besluit de influencer zichzelf maar te gaan filmen terwijl ze een happy dance doet met haar banaan. Vervolgens eet ze de banaan verder op.

Bekijk de video hier. 

Marijn Kuipers laat haar ogen stralen door felgekleurd jurkje

Eén van de mooiste dingen aan Marijn Kuipers is misschien wel haar felblauwe ogen. De blondine heeft het typische beeld van de Nederlandse vrouw. Blonde haren en blauwe ogen, en Marijn weet precies hoe ze daar gebruik van moet maken. Marijn staat dan ook altijd heel goed op foto’s en met haar influencer vriendinnen komt dat helemaal goed. Zo maken influencers natuurlijk de hele dag foto’s van zichzelf, en als ze met andere zijn van elkaar. Het is dan wel de vraag of zo’n etentje dan wel gezellig is, of dat ze alleen maar bezig zijn met hun telefoon. Waarschijnlijk is het het laatste, maar goed. Het resultaat mag er dan wel weer wezen.

Marijn Kuipers in restaurant

Zo zijn is reeks met foto’s die bij onderstaande foto horen erg goed gelukt. Marijn Kuipers straalt aan alle kanten in haar felgekleurde groene jurkje. Het is wel duidelijk dat deze kleur haar geweldig goed staat. Hierdoor komen haar felblauwe ogen extra goed uit. Wat wel bijzonder is aan de fotoreeks, is dat de tweede post een foto is waarop Marijn haar tanden aan het poetsen is. Alsof ze iedereen even wil laten weten dat ze dat doet voor het eten. Dan plaatst de blondine ook nog een video waarop ze agressief haar tanden schoont poetst. Een beetje bijzonder wel.

Marijn Kuipers draagt een heel ‘kattig’ outfitje

Je zou wel kunnen stellen dat Marijn Kuipers wel van een beetje extravagante kleding houdt. Nu ging Marijn naar een heel spannend feestje of evenement, waar geen telefoons toegestaan zijn. Daarom besluit de blondine maar haar meest heftige outfit uit de kast te trekken. Zo draagt de blondine een zwarte kanten jurk met enkel een body eronder. Hierdoor zijn de rondingen van Marijn dus heel erg goed te zien. Zelf noemt Marijn de outfit kattig, en ze vraagt zich af of het té is. Al is het al snel duidelijk dat Marijn zich daar niks van aan trekt.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!