Marijn Kuipers deelt video met vriendin in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers maakt het erg wild in de badkamer. Zo is ze uitgebreid aan het dansen met haar vriendin…

Marijn Kuipers met vriendin

Het is altijd erg opvallend wanneer influencers zoals Marijn Kuipers weer eens een evenement hebben. De grote merken willen niks liever dan dat alle influencers van ons land hun producten uitgebreid promoten op hun social media kanalen met duizenden volgers. Eén van deze influencer meiden is natuurlijk Marijn Kuipers. Nu gaan merken steeds verder in wat ze de influencers allemaal bieden voor hun evenementen. In dit geval kregen de influencers zelfs een luxe hotel overnachting bij het event in. Hierdoor zijn Marijn Kuipers en Lies Zhara bij elkaar in een badkamer beland. Ook houden ze erg van foto’s van zichzelf en elkaar maken.

Knappe influencers

Toch weerhouden de outfits van de meiden hun niet om lekker los te gaan in de badkamer. Zo zien we op bovenstaande video Marijn en Lies Zhara helemaal los gaan op het oude nummer Unwritten. Blijkbaar vinden de blondines het nummer helemaal geweldig want ze zingen mee terwijl ze al hun emoties in hun dansmoves gooien. Het ziet er in ieder geval erg gezellig uit in de badkamer van de dames.

Marijn Kuipers laat zien hoe ze zichzelf aankleedt

Het is voor TikTok content erg belangrijk om te laten zien wat je in je dagelijkse leven doet. Marijn Kuipers weet er alles van dat ze duizenden views kan krijgen als ze simpel genoeg gewoon laat zien hoe ze zichzelf aankleedt of hoe haar dag eruit ziet. In onderstaande TikTok video is Marijn druk bezig om zichzelf klaar te maken en ze maakt er een echte meiden versie van. Zo laat Marijn zien dat ze graag naar haar eigen YouTube video’s kijkt tijdens het opmaken. Ook gaat de blondine even strijken en uiteindelijk trekt ze een simpele outfit aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!