Video: Marijn Kuipers schudt met haar legendarische achterzijde tijdens fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is weer eens wild aan het schudden met haar grote achterkant. Op de video is goed te zien wat de blondine allemaal in huis heeft.

Marijn Kuipers schudt wild met haar flinke achterkant

Het is geen geheim dat Marijn Kuipers haar bekendheid mede heeft te danken aan haar flinke achterkant. Zo was Marijn ooit enkel fitness influencer samen met één van haar beste vriendinnen. De twee dames noemden zichzelf Fit & Flex en lieten zien hoe lenig ze waren en wat hun harde work-outs inhielden. Destijds kreeg Marijn al veel reacties op haar achterkant die ze flink heeft laten groeien door het sporten. Nu kan Marijn er ook nog eens leuke dansjes mee uitvoeren zoals op onderstaande video is te zien. Zo is Marijn in een studio om heel veel verschillende beelden en outfits te shooten. Het is voor het bedrijf Game Changers waar Marijn bij aangesloten ziet. Hier maakt de influencer allerlei content voor, en blijkbaar kunnen ze een beetje lol wel waarderen. Marijn steelt namelijk de show tijdens de shoot door in een strakke groene broek een flink te schudden. Verder zijn de outfits die Marijn aanheeft ook erg prachtig bij haar afgetrainde en blonde haren.

Marijn Kuipers probeert mannen mega jaloers te maken

Natuurlijk is het logisch dat influencer Marijn Kuipers dagelijks met heel veel mensen te maken heeft. Van de onderlinge concurrentie of schrijn vriendschappen met andere influencers tot kleine romances met het mannelijke geslacht; Marijn maakt het allemaal mee. Nu Marijn steeds groter aan het worden is als influencer en presentatrice is ze met veel semi-bekende Nederlanders. Blijkbaar vindt Marijn het ook erg leuk om met mannen om te gaan want ze maakt zelfs een Instagram post met haar mannelijke vrienden. Op onderstaande fotoreeks op Instagram is te zien dat Marijn samen met Rijk Hofman en de jongens van Stuk Tv poseert. Dit is geen toeval want Marijn en Rijk Hofman doen samen mee aan een nieuw seizoen van Roadtrippers door Stuk Tv. Bij de foto schrijft Marijn; ”one of the guys.”. Zou Marijn stiekem hier andere mannen jaloers mee willen maken?

Lees ook: Marijn Kuipers toont haar indrukwekkende achterbumper op vergeten foto

Marijn Kuipers verbaasd volgers met wild uitgaansverhaal

Eén van de belangrijke aspecten waarom Marijn Kuipers waarschijnlijk veel volgers en likes heeft op social media is haar eerlijkheid. De blondine doet op haar YouTube en Tiktok zichzelf niet voor als een perfect meisje. Zo deelt Marijn al haar verhalen en vertelt ze het ook zeker als ze zich even niet zo lekker voelt. Dit kan iedereen natuurlijk alleen maar enorm waarderen, maar soms gaat het wel erg ver. Zo deelt Marijn onderstaand fragment die is geknipt uit een YouTube video van haar. Marijn vertelt over een avondje uitgaan waar ze erg dronken was. Zo was Marijn op de wc met een vriendin maar kon ze het waarschijnlijk echt niet meer ophouden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.