Foto: Lies Zhara puilt volledig uit haar extreem lage topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara verwend haar volgers enorm met een fotosessie in een wel erg krap outfitje. Zo puilt de blondine volledig uit het extreem lage stukje stof.

Lies Zhara haar voorkant puilt volledig uit strak topje

De knappe Lies Zhara is altijd erg druk met haar kledingstijl. Eigenlijk lijkt het er steeds meer op dat Lies Zhara maar twee soorten stijlen heeft en deze twee zijn daarbij erg uitlopend. Zo is er aan de ene kant de stoere Lies Zhara die veel oversized kleding draagt bestaande uit grote jeans en nog grotere t-shirts of dikke sweaters. De blondine is vaak gespot in mannelijke kleding die haar goed staan maar niet haar vormen benadrukken. Hierdoor lijkt Lies soms een beetje een ’tomboy’, maar er schuilt nog een andere kant bij Lies. Deze kant laat Lies ook erg veel zien op Instagram en TikTok. Zo vindt Lies Zhara een erg strak of laag uitgesneden topje ook helemaal geweldig. Iedereen heeft de uitpuilende voorgevel van Lies al talloze keren bewonderd. Dit was wederom het geval op onderstaande foto waar Lies Zhara een wit jurkje draagt zonder mouwtjes. Het topje van het jurkje zit extreem strak en is erg laag, waardoor hij Lies haar voorkant nog maar net kan vasthouden. Wel ziet Lies er geweldig uit in het hele spannende witte jurkje.

Lies Zhara puilt uit topje

Lies Zhara laat zien hoe gezellig influencers écht zijn

Elke dag is er wel weer een nieuw influencer evenement van een merk dat niks liever wil dan grote bekendheid bereiken. En wat is tegenwoordig een betere manier dan talloze bekende influencers uitnodigen op een evenementje? Vaak worden de bekende Instagram meiden zoals Jade Anna, Melanie Latooy en Lies Zhara uitgenodigd. Dit groepje was in ieder geval samen aanwezig op het event van schoenenmerk Steve Madden. De dames deden al dansjes en verschenen in hun mooiste outfits. Zo lijkt het op social media alsof Lies Zhara en de andere dames de beste tijd van hun leven hebben. Toch zijn ze stiekem allemaal veel te druk met hun telefoon en het uploaden van de zogenaamde ‘gezellige’ beelden. Lies Zhara laat dit realistische beeld mooi zien met onderstaande foto.

Lies Zhara laat zien hoe gezellig influencers zijn

Lies Zhara wild schuddend met haar achterkant

Een geweldig vrouwelijk influencer duo zijn Marijn Kuipers en Lies Zhara. Beide meiden zijn erg bekend op Instagram en Tiktok en dit komt door hun blonde lokken en uitgesproken lichamen. Zo pronken Lies Zhara en Marijn graag met hun uiterlijke kenmerken voor de camera. Dit doen ze vaak door dansjes te doen, zoals op onderstaande video. Toch is het wel extra bijzonder dat Marijn en Lies Zhara dit keer samen een dansvideo op nemen in hun badjas. Het resultaat mag er zeker wezen, maar de video stopt net iets te vroeg. Zo zegt Lies Zhara op het einde dat ze eigenlijk nog even met haar achterkant wou schudden.

Lees ook: Foto: Lies Zhara showt haar goedgevulde topje in de spiegel

Lies Zhara buigt zich diep voor de camera

Het was een onhandige ochtend voor Lies Zhara. Zo liet de blondine allerlei speldjes op de grond van haar hotelkamer vallen en ze wist niet hoe ze ze allemaal moest verzamelen. Daarom besloot de blondine maar een soort buiging en wrijving over de grond uit te voeren om zo op de meest makkelijke manier alles te verzamelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?