Marieke Elsinga toont nieuwe lijf op zonnige strandfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een waanzinnige foto gemaakt. Daarop toont ze haar prachtige lijf. En wat een foto is het geworden. 

De prachtige presentatrice Marieke Elsinga loopt te pronken met haar nieuwe . Vanwege haar zwangerschap heeft haar een grote transformatie meegemaakt de afgelopen maanden. En dat begin je nu pas echt goed te zien. Marieke is bijna een compleet ander persoon ten opzichte van een paar maanden geleden. Ze is zeker niet minder mooi geworden, maar het ziet er toch anders uit. Nu is Marieke heel trots op haar moedersbuikje en dus toont ze die graag aan de buitenwereld. En daar heeft ze een fantastische foto nu van gemaakt.

Lees ook: Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto
Het kan nu toch echt niet lang meer duren voor Marieke Elsinga

Marieke is al even een tijdje zwanger. Het kan dus echt niet lang meer duren of haar toekomstige zoontje komt gedag zeggen. En Marieke kijkt echt uit naar dat moment. Niet dat ze heel erg zit te wachten op het trauma van de bevalling, maar vooral de periode erna kijkt Marieke heel erg naar uit. Ze kan niet wachten om alle mooie momenten met haar toekomstige zoontje te delen. Wat Marieke gaat doen met haar Instagram pagina zodra haar zoontje geboren is, dat is nog niet bekend. Gaat Marieke haar zoon echt onderdeel maken van haar leven op social media, of kiest ze ervoor om hem meer beschermend op te voeden? Haar zwangerschap heeft Marieke wel gedeeld op Instagram, maar haar daadwerkelijke kindje is een ander verhaal. Het zou zomaar kunnen dat Marieke een volledige stop inlast op haar Instagram, maar het zou ook zomaar kunnen dat het op haar Instagram drukker wordt dan ooit. Tijd zal het leren.
Wordt Marieke haar kat nog jaloers op haar kindje

Eigenlijk heeft Marieke al een klein beetje een kindje. Haar kat is haar lust en haar leven. Maar wordt de chagrijnige viervoeter straks niet jaloers als Marieke haar kindje geboren is? Het zou zomaar kunnen dat de kat straks moord en brand schreeuwt op het moment dat er nog een bewoner in huize Elsinga aanwezig is. Voor het kindje en Marieke wordt dat dan minder, maar het is een beetje wat het is. Marieke ziet het al wel een beetje aankomen, omdat haar kat nogal een eigen wil heeft. Dus geeft ze hem de komende tijd een beetje extra liefde om ervoor te zorgen dat hij niet te snel boos zal worden.

Wat gaat Marieke met haar werk doen?

Marieke zal nog wel even de tijd nemen voor ze terug gaat naar haar werk. Maar uiteindelijk is het wel Marieke haar plan om terug te keren naar de radio. En dat is natuurlijk goed nieuws voor de fans van Marieke. Die wachten nu al even op de terugkeer van haar prachtige stem. En dat moment komt elke dag een stukje dichterbij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...