Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet wordt bespied vanaf strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouqet, een van de mooiste vrouwen van dit moment, wordt gewoon bespied vanaf het strand. Gelukkig zet ze het filmpje online. 

De prachtige Sophie Bouquet heeft een lekker dagje strand voor zichzelf ingepland. Dat pakt goed uit voor de prachtige actrice. Ze weet er een mooi dagje van te maken. Maar ondertussen wordt ze wel bespied door iemand. Maar die video zet ze vervolgens wel zelf nog online. Sophie maakt er een leuk feestje van. Terwijl ze uit het water komt, wordt ze even op de gevoelige plaat vast gelegd. Sophie Bouquet heeft zo wel weer een prachtige video die ze kan delen met haar fans.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet hangt James Bond uit in spannende video

De superknappe Sophie Bouquet roept even haar innerlijke James Bond op. Dioe komt namelijk ook op een stoere manier het water uit gelopen in de films. Sophie besluit om dat als een echte Bond-girl even na te doen. Misschien dat ze na het zien van deze video in Amerika besluiten om Sophie in te gaan huren voor de volgende James Bond film. De plannen daarvoor worden momenteel al gemaakt. Sophie zou daar prima in thuis passen.

De knappe Sophie is een van de beste opkomende actrices van het land

Sophie is een van de beste opkomende actrices van Nederland. Ze weet al flink wat mensen te ontroeren met haar emotionele spel. Toch is het grootste waar Sophie tot nu toe in gespeeld heeft Goede Tijden, Slechte Tijden. Misschien dat de filmproducenten in Nederland even goed moeten kijken naar deze knappe dame. Want Sophie kan zoveel meer dan alleen maar in een soapserie spelen. De prachtige vrouw heeft heel veel in haar mars. Hoog tijd dus dat Sophie de hoofdrol krijgt in een Nederlandse bioscoopfilm. Dan worden die ook weer ouderwets goed bezocht namelijk.
Sophie genoot van heerlijke vakantie en deelt warme foto’s

Voorlopig zit er sowieso geen acteren in voor Sophie. Het was weer tijd voor de zomerstop van GTST en dat betekende dat de prachtige actrice zich even niet bezig hoefde te houden met emotionele scenes en flinke plot twists. Ze kon heerlijk rustig genieten van haar vakantie. Dat heeft Sophie ook zeker gedaan. De prachtige roodharige actrice was even ontspannen in de Ardennen. En daar had ze beschikking tot een bubbelbad. Dat zorgde ervoor dat Sophie even heerlijk tot rust kwam. Ze had dat ook wel een beetje nodig na al die heftige scenes tijdens Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Sophie is misschien wel de beste actrice van Nederland

Vergeet Carice van Houten en elke andere bekende actrice in het land. Sophie Bouquet zet ze allemaal aan de kant. Met haar ongelooflijk goede acteerwerk zorgt ze ervoor dat al die andere actrices vergeten worden. Dat niet alleen, ze tilt het niveau van de Nederlandse films en series ook weer een beetje omhoog. Sophie gaat gelukkig nog lang mee, dus dat niveau zal Nederland ongetwijfeld nog wel een tijdje vast houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...