Marieke Elsinga neemt je met mooie foto mee bij beestachtig bijbaantje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We weten heel veel van Marieke Elsinga. De presentatrice en radio-dj deelt vrijwel alles in haar leven direct met een foto op Instagram of Stories. Deze keer laat ze een veel minder bekende kant van zichzelf zien. Wat daar zo beestachtig aan is? Marieke legt uit…

Het is een wonder dat Even nagenieten: de mooiste foto van Marieke Elsinga op Televizier Gala

Marieke Elsinga heeft nóg een baan

Fans van Marieke Elsinga hoeven nooit bang te zijn voor een Marieke-droogte in hun leven. Je kunt je tv niet aanzetten, of Marieke komt alweer voorbij op je scherm! De mooie presentatrice heeft niet alleen haar uitstraling mee, maar ook haar stem is karakteristiek en zeer prettig om naar te luisteren. Geen wonder dat ze al jaren succesvol is op de radio bij zender Q music. Maar haar stem heeft Marieke nóg meer goeds opgeleverd. Mocht ze nog ergens een leeg plekje in haar agenda hebben, dan kan ze ‘m opvullen met werk als voice-over!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke duikt studio in en lacht op foto

Stiekem zien we Marieke Elsinga zo het liefst. De presentatrice is op tv vaak flink door de styling gehaald, waardoor haar kapsel strak staat van de spray, en dat eeuwige bandshirtje kennen we inmiddels ook. Op bovenstaande foto ziet ze er uit alsof ze heerlijk op haar gemak is. Haar los, lekkere zachte witte trui aan en een glaasje water om de keel te smeren. Zo is Marieke helemaal in haar element, wat duidelijk te zien is aan de prachtige glimlach die ze laat zien. Ze hoeft bij zo’n voice-oversessie immers alleen maar te doen waar ze voor in de wieg gelegd is: praten, praten en nog eens praten! In dit geval gaat het om een beestachtig bijbaantje. Marieke moet namelijk spotjes inspreken voor de dierenbescherming, een zaak waarvoor ze graag de studio induikt!

Het gewone leven van Marieke Elsinga

Het leukste aan Marieke Elsinga is, heeft te maken met dat ze ondanks haar enorme succes zo benaderbaar en herkenbaar gebleven is. Iedereen zou willen dat ze zo’n dame naast zich hadden wonen! Met een enorme bankrekening, een schitterend huis en een beroemde vriendenkring zou je misschien verwachten dat iemand minstens een klein beetje naast de schoenen zou gaan lopen. Maar Marieke doet dat absoluut niet! De brunette blijft uit zichzelf haar leven delen met haar volgers, ook de ‘gewone’ kant: even lol trappen met een winkelwagentje in de supermarkt bijvoorbeeld. Onlangs moesten haar volgers zelfs even voor Marieke op de rem drukken toen ze zomaar haar kenteken open en bloot op Instagram zetten. Voor iemand die zo bekend is als Marieke kan dat riskant zijn…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..