Marieke Elsinga neemt je met mooie foto mee bij beestachtig bijbaantje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We weten heel veel van Marieke Elsinga. De presentatrice en radio-dj deelt vrijwel alles in haar leven direct met een foto op Instagram of Stories. Deze keer laat ze een veel minder bekende kant van zichzelf zien. Wat daar zo beestachtig aan is? Marieke legt uit…

Het is een wonder dat

Lees ook: Even nagenieten: de mooiste foto van Marieke Elsinga op Televizier Gala

Marieke Elsinga heeft nóg een baan

Fans van Marieke Elsinga hoeven nooit bang te zijn voor een Marieke-droogte in hun leven. Je kunt je tv niet aanzetten, of Marieke komt alweer voorbij op je scherm! De mooie presentatrice heeft niet alleen haar uitstraling mee, maar ook haar stem is karakteristiek en zeer prettig om naar te luisteren. Geen wonder dat ze al jaren succesvol is op de radio bij zender Q music. Maar haar stem heeft Marieke nóg meer goeds opgeleverd. Mocht ze nog ergens een leeg plekje in haar agenda hebben, dan kan ze ‘m opvullen met werk als voice-over!

Marieke duikt studio in en lacht op foto

Stiekem zien we Marieke Elsinga zo het liefst. De presentatrice is op tv vaak flink door de styling gehaald, waardoor haar kapsel strak staat van de spray, en dat eeuwige bandshirtje kennen we inmiddels ook. Op bovenstaande foto ziet ze er uit alsof ze heerlijk op haar gemak is. Haar los, lekkere zachte witte trui aan en een glaasje water om de keel te smeren. Zo is Marieke helemaal in haar element, wat duidelijk te zien is aan de prachtige glimlach die ze laat zien. Ze hoeft bij zo’n voice-oversessie immers alleen maar te doen waar ze voor in de wieg gelegd is: praten, praten en nog eens praten! In dit geval gaat het om een beestachtig bijbaantje. Marieke moet namelijk spotjes inspreken voor de dierenbescherming, een zaak waarvoor ze graag de studio induikt!

Het gewone leven van Marieke Elsinga

Het leukste aan Marieke Elsinga is, heeft te maken met dat ze ondanks haar enorme succes zo benaderbaar en herkenbaar gebleven is. Iedereen zou willen dat ze zo’n dame naast zich hadden wonen! Met een enorme bankrekening, een schitterend huis en een beroemde vriendenkring zou je misschien verwachten dat iemand minstens een klein beetje naast de schoenen zou gaan lopen. Maar Marieke doet dat absoluut niet! De brunette blijft uit zichzelf haar leven delen met haar volgers, ook de ‘gewone’ kant: even lol trappen met een winkelwagentje in de supermarkt bijvoorbeeld. Onlangs moesten haar volgers zelfs even voor Marieke op de rem drukken toen ze zomaar haar kenteken open en bloot op Instagram zetten. Voor iemand die zo bekend is als Marieke kan dat riskant zijn…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.