Lies Zhara schaamt zich in sportschool vanwege enorme staaf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Lies Zhara heeft een naar ongelukje gehad. Maar gelukkig kan ze er achteraf zelf nog wel om lachen…

Lies Zhara stoot zich aan enorme staaf

De blondine is veel in de sportschool te vinden. Ze vindt het heerlijk om in de weer te zijn met die apparaten en haar conditie te boosten. Dat is ook niet zo gek. Lies Zhara verdient haar geld met sponsordeals en foto’s en video’s op Instagram. Dan is het wel belangrijk dat je er een beetje goed uit blijft zien. Maar soms dan is ze te fanatiek bezig in de sportschool en dan gaat het mis. Zo was Lies aan het sporten laatst en stootte ze gewoon haar hoofd tegen een metalen stang. En dat voelde ze wel. Gelukkig kon de influencer er wel enorm om lachen toen ze van de schrik was bekomen. Ze maakte nog even een filmpje, waarin ze liet zien wat er precies gebeurde.

Lies Zhara is vaak in de sportschool te vinden

De blondine kan je vaak terug zien in de sportschool. Lies vindt trainen namelijk erg leuk om te doen. Daarnaast zorgt het ervoor dat ze goed in vorm blijft. Hoe moet Lies er anders voor zorgen dat haar fans zo blijven genieten van haar foto’s? Fit blijven gaat natuurlijk niet zomaar, daar moet ze wel aan blijven werken. Lies Zhara lijkt wel een erg nuchtere influencer, die zich niet te goed voelt om af en toe intensief in de sportschool te staan. En het feit dat ze ook haar blunders deelt met de wereld bewijst maar weer hoe gewoon ze is gebleven. De blondine ziet er dus niet alleen leuk uit, maar heeft ook een goed gevoel voor humor. Geen wonder dat zoveel mensen gek op haar zijn.

Lies Zhara ging honden knuffelen als troost

Natuurlijk moest Lies Zhara even bijkomen na het stoten van haar hoofd. En dus besloot ze om een middagje vrij te nemen en honden te gaan knuffelen. Daar werd ze begrijpelijk helemaal vrolijk van. Kijk maar op de foto hierboven hoe erg Lies Zhara aan het genieten is. De beesten lijken het ook prima met haar te kunnen vinden. Misschien dat Lies er stiekem eentje mee heeft genomen. Bij gebrek aan een vriend, kan zo’n klein knuffelbeestje natuurlijk uitkomst bieden.

Lies Zhara is inmiddels helemaal bekomen van de schrik

Na het knuffelen van meerdere dieren en even ontspannen thuis, is Lies Zhara helemaal bijgekomen van het stoten van haar hoofd. Dat is mooi, want dat betekent dat ze weer klaar is om de sportschool in te duiken en verder te gaan met trainen. Want als er iets is dat Lies niet doet is het opgeven. Ze is dus binnenkort gewoon weer in de sportschool te zien, aan het werk op een van die grote apparaten. Al zal ze deze keer misschien iets beter opletten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.