Lies Zhara moest deze veel te gewaagde foto in haar ondergoed gedwongen censureren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara zoekt wel vaker alle grenzen op, maar in dit niets verhullende setje maakte ze het zelfs voor Instagram wat te spannend! 

Van Lies Zhara zijn we onderhand behoorlijk wat gewend. De bloedhete blondine laat met alle plezier haar overheerlijke figuur zien en daarbij komen natuurlijk flink pittige plaatjes kijken. Maar met dit recente kiekje wist ze zichzelf zowaar te overtreffen. En daar kwam behoorlijk wat ophef bij kijken. Lies mag dan wel vaker spannende shots plaatsen, deze recente post was wellicht toch nét iets te gedurfd. Want wat ze hier doet hebben we nog niet eerder gezien!

Lies Zhara maakt het té spannend in doorzichtig setje

Op het eerste gezicht lijkt deze recente fotoshoot van Lies Zhara geeneens zo gedurfd. De beeldige influencer poseert in een karig setje op een balkonnetje en neemt daarbij een verleidelijke pose aan. Beeldig, natuurlijk. Maar niets nieuws, toch? Nou, wij durven te garanderen dat je bij de je tweede keer knipperen er heel anders over denkt. Lies weet je inderdaad razendsnel te verleiden met haar zwoele pose, maar kers op de taart is toch echt het setje. Want daar laat ze zowaar veel meer zien dan je denkt! Lies schittert namelijk in een volledig doorzichtig topje en laat daarbij letterlijk niets aan de verbeelding. En dan heeft ze toch wel héél veel om te laten zien! Lies haar royale boezem lijkt namelijk bijna uit het loeistrakke bovenkantje te barsten en het dunne stofje maakt het er ook niet beter op. En daarbij maakt ze het nét iets te spannend!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara laat te veel zien in gedurfde fotoshoot

Want zelfs voor Lies Zhara ging dit gewaagde kiekje iets te ver. De bloedhete influencer laat namelijk alle contouren van haar enorme pluspunten zien! Ze prikte namelijk gewoon door haar doorzichtige setje heen! En dat leek ze tijdens de fotoshoot niet helemaal door te hebben. Want Lies mag dan regelmatig de vurigste foto’s plaatsen, in haar volle glorie poseren gaat haar nog een stapje te boven! Gelukkig wist Lies de onbedoelde onthulling op te lossen met een snelle krabbel. Zo tekende ze enkele kriebels over haar boezem heen en zette de foto’s online. Want zo’n pikante fotoshoot kan je natuurlijk niet te lang voor jezelf houden, toch? Wij zijn er in ieder geval razend enthousiast over. Lies mag er dan met een pen overheen gekrabbeld hebben, de foto’s zijn er zeker niet minder pittig over!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Fans Lies Zhara in oproer over gecensureerde post

En fans van Lies Zhara lijken er ook zo over te denken. De vluchtige streepjes weten het ergste misschien nog te verbergen, maar de fotoshoot zet je nog steeds spontaan tot watertanden aan. Al zijn we van Lies natuurlijk haast niet anders gewend! Vandaar dat haar fans zich ook afvragen waarom de censuur nog nodig is. Zo lijken velen te betwijfelen of de pikante plaatjes wel echt uit haar comfort zone liggen. Want gedurfde kiekjes posten, dat doet ze natuurlijk wel vaker! “Wat voegen die rare witten strepen nou toe dan”, reageert er één verbaasde volger. En dat niet alleen. Zo is meerdere fans ook opgevallen dat ze de foto’s eerst heel anders online zette! “Had je ze ook op verhaal moeten blurren”, lacht de reactie. Wat haar fans ook denken over de kriebels, één ding is duidelijk. Van dit soort overheerlijke kiekjes krijgen we nooit genoeg!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.