Foto: Influencer Lies Zhara gunt volgers heerlijk uitzicht op haar bergtoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft een nieuw plaatje online gezet en daar smullen haar volgers natuurlijk enorm van. Haar bergtoppen staan goed op beeld. 

De prachtige influencer Lies Zhara heeft heerlijk plaatje gedeeld

De prachtige blondine is momenteel heerlijk op vakantie en daar moet natuurlijk even flink genoten worden. Dat is dan ook wat Lies Zhara aan het doen is. Maar ondertussen plaatst ze wel hele spannende plaatjes voor haar volgers om een beetje van te kunnen genieten. De knappe blondine weet met haar heerlijke foto’s haar fans echt wel weer achterover te blazen. En dat is ook niet zo gek, want fans van Lies krijgen heerlijke inkijkjes op haar eigen prachtige bergtoppen te zien. En wie geniet daar niet van?

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat enorme voorgevel bijna uit haar riskante topje ontsnappen

Het heerlijke topje van influencer Lies Zhara

De prachtige blondine heeft een geweldig topje aangetrokken tijdens haar wandeling. Je kan vanaf de foto namelijk met dit topje een beetje verleidelijk naar binnen kijken. En zo krijg je weer veel meer mee van Lies dan eigenlijk de bedoeling is. De knappe blondine weet op die manier haar volgers wel weer ontzettend enthousiast te houden. De knappe influencer kan als geen ander kiekjes maken. Dat is een talent dat maar weinig anderen evenaren. Als Lies een foto online zet, dan weet je als dat haar fans daar flink van zullen watertanden. Dat klopt al helemaal als het een foto als deze is, waarbij de blondine een topje heeft aangetrokken waarin je alles van haar prachtige bovenlijf kan zien.

Lees ook: Foto: Lies Zhara puilt volledig uit haar extreem lage topje

Lies Zhara draait verleidelijk rondje voor fans

De ontzettend knappe influencer weet dat haar fans graag meer van haar willen zien. Gelukkig is ze de moeilijkste niet en besluit Lies dat ze best wel even zichzelf van een betere kant kan laten zien. De aantrekkelijke blondine draait een rondje om zichzelf, terwijl de camera allemaal foto’s van haar maakt. En zo zorgt de prachtige influencer ervoor dat ze weer flink wat complimentjes binnen krijgt van haar volgers. En dat is natuurlijk wel heel erg fijn. Want Lies staat met alle liefde op de foto voor haar volgers, maar het is natuurlijk wel zo fijn als ze dat een beetje waarderen. En dat gebeurt gelukkig in overvloed.

Lies Zhara laat volgers bijzondere foto zien

De verleidelijke blondine besluit om haar volgers een foto te laten zien, waarbij ze knuffelt met haar lieve vriendje. En dan bedoelen we natuurlijk haar schattige hondje. Ze doet dat wel aan het water en heeft dus heel toepasselijk een kort zwempakje aan. Natuurlijk zijn haar volgers in één oogopslag helemaal verliefd op de knappe blondine. Dat effect heeft dit pakje nou eenmaal op hen. Lies doet ook weinig moeite om hen op andere gedachte te brengen. Ze vindt al die positieve aandacht juist wel fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!