Foto: Influencer Lies Zhara gunt volgers heerlijk uitzicht op haar bergtoppen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft een nieuw plaatje online gezet en daar smullen haar volgers natuurlijk enorm van. Haar bergtoppen staan goed op beeld. 

De prachtige influencer Lies Zhara heeft heerlijk plaatje gedeeld

De prachtige blondine is momenteel heerlijk op vakantie en daar moet natuurlijk even flink genoten worden. Dat is dan ook wat Lies Zhara aan het doen is. Maar ondertussen plaatst ze wel hele spannende plaatjes voor haar volgers om een beetje van te kunnen genieten. De knappe blondine weet met haar heerlijke foto’s haar fans echt wel weer achterover te blazen. En dat is ook niet zo gek, want fans van Lies krijgen heerlijke inkijkjes op haar eigen prachtige bergtoppen te zien. En wie geniet daar niet van?

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat enorme voorgevel bijna uit haar riskante topje ontsnappen

Het heerlijke topje van influencer Lies Zhara

De prachtige blondine heeft een geweldig topje aangetrokken tijdens haar wandeling. Je kan vanaf de foto namelijk met dit topje een beetje verleidelijk naar binnen kijken. En zo krijg je weer veel meer mee van Lies dan eigenlijk de bedoeling is. De knappe blondine weet op die manier haar volgers wel weer ontzettend enthousiast te houden. De knappe influencer kan als geen ander kiekjes maken. Dat is een talent dat maar weinig anderen evenaren. Als Lies een foto online zet, dan weet je als dat haar fans daar flink van zullen watertanden. Dat klopt al helemaal als het een foto als deze is, waarbij de blondine een topje heeft aangetrokken waarin je alles van haar prachtige bovenlijf kan zien.

Lees ook: Foto: Lies Zhara puilt volledig uit haar extreem lage topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara draait verleidelijk rondje voor fans

De ontzettend knappe influencer weet dat haar fans graag meer van haar willen zien. Gelukkig is ze de moeilijkste niet en besluit Lies dat ze best wel even zichzelf van een betere kant kan laten zien. De aantrekkelijke blondine draait een rondje om zichzelf, terwijl de camera allemaal foto’s van haar maakt. En zo zorgt de prachtige influencer ervoor dat ze weer flink wat complimentjes binnen krijgt van haar volgers. En dat is natuurlijk wel heel erg fijn. Want Lies staat met alle liefde op de foto voor haar volgers, maar het is natuurlijk wel zo fijn als ze dat een beetje waarderen. En dat gebeurt gelukkig in overvloed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara laat volgers bijzondere foto zien

De verleidelijke blondine besluit om haar volgers een intieme foto te laten zien, waarbij ze knuffelt met haar lieve vriendje. En dan bedoelen we natuurlijk haar schattige hondje. Ze doet dat wel aan het water en heeft dus heel toepasselijk een kort zwempakje aan. Natuurlijk zijn haar volgers in één oogopslag helemaal verliefd op de knappe blondine. Dat effect heeft dit pakje nou eenmaal op hen. Lies doet ook weinig moeite om hen op andere gedachte te brengen. Ze vindt al die positieve aandacht juist wel fijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?