Foto: Lies Zhara laat haar joekels bijna uit shirtje knallen tijdens live-uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara maakt er wel vaker een spannende boel van, maar met deze outfit zoekt ze in het openbaar wel héél erg de grenzen op! 

Van Lies Zhara zijn we onderhand wel wat gewend. De bloedhete influencer verwent ons namelijk wel vaker met de pikantste plaatjes en ook haar poses laten weinig aan de verbeelding over. Je zou dan ook denken dat niks ons meer kan verbazen. Nou, je dacht verkeerd. Daar hoef je alleen deze bloedhete foto maar voor te zien! Geloof ons maar: Lies Zhara overtreft zichzelf!

Fans Lies Zhara laat fans alles zien tijdens Radio 538 uitzending

Al zal je fans van Lies Zhara absoluut niet horen klagen. En hoe kan het ook anders? De heerlijke beelden beloven namelijk veel goeds voor de carrière van Lies Zhara. En hoe populairder ze is, hoe vaker wij van bloedhete kiekjes mogen genieten! Daar kan je alleen maar enthousiast van worden, toch? En populairder wordt ze zeker. Lies is onderhand niet alleen op TikTok te vinden, ook in de filmindustrie en nu de radio begint ze een bekend gezicht te worden! In haar Instagram-stories onthulde Lies namelijk dat ze op pad was naar Radio 538. En daar trok ze een gepaste outfit bij aan! Want zulke grote stappen moet je vieren, toch? Nou, als het aan ons ligt was dit heerlijke plaatje zeker een feestje waard. Lies schittert namelijk in een werkelijk niets verhullende outfit. En gelukkig voor ons nam ze daar flink wat kiekjes van!

Loeistrak topje kan enorme pluspunten van Lies Zhara amper bedwingen

Al snappen wij natuurlijk helemaal dat Lies Zhara dit wil vastleggen. Want geloof ons maar, deze outfit is er eentje voor de tijden. Lies schittert namelijk in een loeistrak topje en liet daarbij werkeljik niets aan de verbeelding over. Het dunne stofje kon haar strakke figuur namelijk maar amper bedwingen! Kijk alleen deze spiegelfoto maar. Je zou haar topje bijna kunnen horen kraken! Lies barst namelijk aan alle kanten uit het niets verhullende stofje en laat daarbij wel héél veel van haar royale borstpartij zien. Al is het natuurlijk logisch dat je daarmee wil pronken. Zulke toeters zouden gewoon niet verborgen mogen worden! En het lijkt dat Lies er zelf ook zo over denkt. Als haar zwoele ogen en getuite lippen je daarvan niet kunnen overtuigen, dan deze strategische fotoshoot wel!

Lies Zhara pronkt met duizelingwekkende inkijk in puilend topje

Want na het zien van deze shots van Lies Zhara kan daar geen twijfel meer over bestaan. Lies poseert namelijk verleidelijk in de auto en zoekt daarbij alle grenzen op. Al hoor je ons natuurlijk echt niet klagen. De bloedhete influencer kiest er namelijk voor zichzelf van boven te fotograferen! En ja, met zo’n topje aan blijft er dan weinig verborgen. Al lijkt Lies zich daar zelf ook dondersgoed van bewust te zijn. Want in dit pittige kiekje kijkt ze geeneens naar de camera! Nee, haar duizelingwekkende inkijk maakt ze echt de ster van de show. Zo leunt ze verleidelijk naar voren terwijl ze met kleine glimlach wegkijkt van de camera.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...