Knappe atletes Femke Bol en Lieke Klaver delen innige foto na geslaagd tripje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Bol en Lieke Klaver hebben een nieuwe foto samen gemaakt en hun fans vinden dat natuurlijk enorm genieten. 

De dames waren aanwezig bij een indoor atletiektoernooi. Daar hebben ze hun uiterste best gedaan om mooie resultaten te behalen. na de wedstrijden was er tijd voor lollige momentjes achter de schermen. En dat hoef je de mooie atletes natuurlijk geen twee keer te zeggen. Tussen de momenten door maakten Femke Bol en Lieke Klaver een gekke foto samen. En die sloeg gigantisch aan bij hun fans. Normaal zijn beide dames namelijk best serieus, al weten ze natuurlijk wel hoe ze mooi moeten lachen. Maar om ze nu zo ontspannen te zien is voor veel mensen een nieuwe ervaring. En dat is natuurlijk ontzettend leuk om te zien op die manier. Femke Bol en Lieke Klaver weten de gemoederen weer flink bezig te houden.

Femke Bol en Lieke Klaver laten zich van onder fotograferen

Het is even de vraag of dat hun beste kant is, maar Lieke en Femke maakt het allemaal niet zo uit. Ze wilde gewoon even lekker gek op de foto staan en dat is ook zeker gelukt. Beide dames zien er op het plaatje wel erg vrolijk uit. Dit soort leuke kiekjes mogen ze natuurlijk wel vaker maken. De hoek van de foto is misschien een beetje gek, zo van onder, maar daardoor niet minder leuk. Nou zijn beide dames over het algemeen erg goed in het maken van ontzettend mooie foto’s. Dat kan je wel zien aan hun social media. Zowel Femke als Lieke weten wel het een en ander over het plaatsen van de perfecte foto. En samen zijn ze helemaal niet meer te stoppen zo te zien.

Femke Bol heeft altijd een vrolijke uitstraling

Of het nou mee zit of tegen, Femke Bol heeft altijd een vrolijke uitstraling. De vrolijke atlete ziet er altijd blij uit op haar kiekjes. Geen wonder dat mensen haar zo leuk vinden. Als je naar Femke kijkt, wordt je zelf gelijk een stukje vrolijker. Dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Met haar vrolijke foto’s hoopt Femke natuurlijk haar volgers ook een beetje vrolijker te maken. En met zulke mooie plaatjes lukt dat eigenlijk altijd wel. De leuke atlete zorgt er met haar foto’s voor dat mensen altijd wel wat te genieten hebben.

Lieke Klaver laat haar vrouwelijke kant graag zien op foto’s

Natuurlijk is Lieke Klaver een ontzettend mooie vrouw om te zien. Maar de meeste mannen blijken toch een beetje geïntimideerd te zijn door haar grote bouw en flinke spierballen. Maar soms laat Lieke zich van haar vrouwelijke kant zien. Dan kan je genieten van de blondine in een mooi jurkje bijvoorbeeld. Dat staat haar natuurlijk ongelooflijk goed. De mooie atlete weet exact wat ze aan moet trekken om haar vrouwelijke kant iets meer te benadrukken. Op foto’s weet ze daarom ook vaak haar volgers te verrassen met dit soort pakjes. Die zijn eigenlijk alleen maar de sportpakjes van Lieke gewend. Dus dan is dit een leuk cadeautje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.