Video: Suzanne Schulting laat je van onderkant meegluren tijdens diepe stretch in kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft weer een nieuwe video voor haar fans gemaakt. En die ziet er ongelooflijk leuk uit. Deze video moet je gezien hebben!

De mooie schaatsster heeft een nieuwe video online gezet en voor haar fans is dat wel weer genieten geblazen. De mooie brunette is flink bezig om haar prestaties te verbeteren. En hoe ze dat het beste doet? Inderdaad, door flink te trainen. Daar is Suzanne dan ook erg mee bezig. En haar fans krijgen een bijzondere blik in haar trainingsschema. De video die Suzanne met haar fans deelt laat goed zien hoe de schaatsster in de sportschool haar oefeningen doet. Je kan dus fijn meegluren met de schaatsster, terwijl ze fijn aan het stretchen is. Als dat geen mooi beeld op je netvlies is, dan weten wij het ook niet meer. Je kan de video hier bekijken!

Suzanne Schulting heeft dankzij training een bijzonder goede bouw

Als er iets opvalt aan Suzanne Schulting, dan is het wel haar mooi vormen. Maar die heeft ze natuurlijk niet vanzelf gekregen. Suzanne moet best wel hard werken om ervoor te zorgen dat ze er zo goed uit blijft zien. Een topsporter kan niet zomaar gaan rusten, want je moet wel in de absolute topvorm blijven. Daar is Suzanne in de sportschool dan ook keer op keer mee bezig. En de mooie brunette weet dat het werkt, want het resultaat spreekt voor zich. Na al dat trainen heeft Suzanne Schulting een reeks aan gouden medailles en ziet ze er ook nog eens bijzonder goed uit. De mooie schaatsster heeft dus met haar trainen echt wel wat opgebouwd, dat zie je aan alles.

Behalve haar mooie vormen heeft Suzanne Schulting natuurlijk ook nog haar lieve lach

De mooie lach van de schaatsster zorgt er natuurlijk ook voor dat er zoveel mensen helemaal weg smelten bij haar leuke kiekjes. Suzanne weet als geen ander hoe ze zichzelf het beste op de foto kan zetten. Haar lieve lach helpt daar natuurlijk wel bij. Door haar mondhoeken iets omhoog te laten gaan, weet ze precies de gevoelige snaar te raken bij haar volgers. Die vinden het ontzettend leuk om naar de mooie plaatjes van Suzanne te kijken. Zeker als ze er zo uit zien.

Ook zonder schaatspakje is Suzanne ontzettend mooi

Meestal zie je Suzanne Schulting in een strak schaatspakje verschijnen, maar ook zonder die zeer strakke kleding ziet de brunette er natuurlijk erg goed uit. In haar dagelijkse leven draagt Suzanne liever wat ruimer zittende kleding. En dat staat haar ook gewoon heel erg goed. Het belangrijkste is dat haar mooie vormen, zelfs in die kleding, nog voldoende zichtbaar zijn. Daardoor houd je als fan van Suzanne nog meer dan genoeg over om van te kunnen genieten. De mooie schaatsster heeft misschien wel de gouden formule gevonden voor het plaatsen van de ideale foto op Instagram. Elk plaatje dat ze namelijk schiet, is een ontzettend groot succes. Met haar mooie foto’s maakt Suzanne al jaren indruk op haar fans. Die smullen nog altijd van iedere foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!