Kleine meisjes worden groot: Stranger Things-ster Millie Bobby Brown (20) schokt Instagram met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Millie Bobby Brown ken je natuurlijk vooral van haar rol in Stranger Thingsmaar kleine meisjes worden uiteindelijk groot. 

De Britsen actrice Millie Bobby Brown ken je natuurlijk vooral van haar rollen als Eleven in Stranger Things, waar het laatste seizoen er binnenkort aan zit te komen. Ze speelde ook Enola Holmes, in beide Enola Holmes-films. En daar mocht ze acteren met niemand minder dan Superman zelf, Henry Cavill. De actrice krijgt steeds mee rollen aangeboden en begint echt een grote ster te worden in Hollywood. Natuurlijk blijven kleine meisjes niet lang klein, zeker niet in een wereld als Hollywood. Millie Bobby Brown is inmiddels een volwassen dame, die ook haar onschuldige imago flink van zich af heeft weten te schudden. Met haar foto’s online maakt ze in ieder geval flink indruk tegenwoordig.

Millie Bobby Brown laat het beste van zichzelf zien

Met haar nieuwe foto, die je hier kan bekijken, laat Millie Bobby Brown wel weer het beste van zichzelf zien. De mooie actrice heeft namelijk een ontzettend leuk pakje aan en daar kan je als fan nou eenmaal niet omheen. De mooie actrice laat eigenlijk wel wat veel van zichzelf zien op het mooie plaatje, maar daar zal je niemand echt over horen klagen. Millie schudt het imago van het kleine meisje wel helemaal van zich af met deze look en dat is eigenlijk wel fijn. Want de nieuwe foto’s van Millie Bobby Brown zijn een genot voor het oog.

Millie Bobby Brown plaatst veel leuke plaatjes van zichzelf

De mooie actrice vindt het fijn om haar fans eens in de zoveel tijd een update te geven van haar mooie leventje en dus laat ze keer op keer zien wat ze voor hen heeft gemaakt voor leuke foto. De perfecte vormen van Millie komen op elk kiekje weer ontzettend goed tot zijn recht. Met haar mooie foto’s weet Millie Bobby Brown toch telkens weer een leuk plaatje neer te zetten voor haar fans. Millie poseert in normale kleding, maar ook regelmatige in mooie jurkjes en zelfs in haar nieuwste bikini. En dat is natuurlijk wel erg fijn om zo te zien. De foto’s van de actrice zijn daarom ook absoluut de moeite waard om even te bekijken.

Bekijk de nieuwste film met Millie Bobby Brown

De mooie actrice heeft echt net een nieuwe film op Netflix staan. De film Damsel laat Millie Bobby Brown zien als prinses, in een land dat nogal veel last heeft van een gevaarlijke draak. Maar ze heeft gelukkig geen prins nodig om haar te redden, dat kan ze helemaal zelf. Niemand betwijfelde dat ook, want de stoere actrice heeft meestal dit soort mooie rollen op haar naam staan. Met Eleven is ze ook een ontzettend stoer personage dat de hulp van haar vrienden niet nodig heeft om ontzettend sterk te zijn. Datzelfde lijkt nu in Damsel aan de hand. Millie Bobby Brown blijft lekker de stoere rollen kiezen zo te zien. De film kan je nu al zien op Netflix, dus wacht niet langer en ga dat zien.

Meer zien van Millie Bobby Brown kan op Instagram

Op haar Instagram heeft de Britse actrice al haar mooie kiekjes staan. Daar kan je dus terecht als je meer van haar wil zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...