Klaasje Meijer en Gaby Blaaser schitteren in kennisquiz

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser en Klaasje Meijer zijn getalenteerde, beeldschone en ongekend populaire vrouwen. Maar dat ze ook wat weten bewijzen ze in Ik Weet Er Alles Van.

Een nieuw seizoen van de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van VIPS is weer van start gegaan. De eerste bekende Nederlanders die dit seizoen een gooi doen naar de winst zijn Gaby Blaaser en Klaasje Meijer. In de quiz legt presentator en professioneel grappenmaker Ruben Nicolai de bekende kandidaten het vuur aan de schenen over een onderwerp waar ze, zoals zijzelf zeggen, alles vanaf weten.

Lees ook: 7 weetjes die je nog niet wist over Gaby Blaaser

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby verbaast vooral zichzelf

In de eerste ronde van het spel spelen de zes deelnemende kandidaten, Erik van Looy, Klaasje Meijer, René le Blanc, Edson de Graça, Monique Smit en Gaby Blaaser om de plek van spotspeler. Tegen ieders verwachtingen in weet Gaby zich moeiteloos door de eerste ronde heen te lzoen. waar de andere deelnemers van elkaars specialisatie niet heel veel afweten, kan Gaby zonder problemen haar vragen beantwoorden. En hoewel iedereen verbaast is, blijkt Gaby dat nog het allermeeste te zijn. “Heb ik het goed?” vraagt ze, na het goede antwoord te hebben gegokt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Wat gebeurt hier allemaal?

Met de meeste goede antwoorden is Gaby de spotspeler geworden in de eerste aflevering. ‘Het beste meisje van de klas’ wordt Gaby nog liefkozend genoemd door Ruben. Die vraagt zich wel enorm af wat hier nou precies gebeurt. Gaby zelf lijkt ook enorm verbaasd over haar prestaties. “Geen idee wat er gebeurt.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

De expertises van de dames

Beide dames hebben natuurlijk iets opgegeven waar ze allebei enorm veel vanaf weten. Voor Klaasje is dat onderwerp klassieke muziek. De zangeres van K3 blijkt erg bekend te zijn met de werken van Bach, Mozart en hun collegae. Het expertisegebied van Gaby is reality tv. Geen verassingen wat dat betreft. En dat onderwerp klinkt makkelijk, maar het is er toch een waar andere kandidaten wellicht weinig van af zullen weten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

Klaasje krijgt een comeback

Gelukkig mocht Klaasje ook op de spotpositie plaats nemen. In aflevering 3 wist zij als beste uit de verf te komen en mocht zij strijden om geld voor haar favoriete goede doel. Het is een goed moment voor Klaasje om meer van dit soort klusjes en optredens mee te pakken. De blondine heeft namelijk besloten om na vijf jaar te stoppen met K3 en moet het dus voortaan in haar eentje klaren. Een solo carriere opstarten is niet niks, dus is het de komende tijd zaak om zo relevant mogelijk te blijven en zo vaak mogelijk op beeld te verschijnen. En dan helpt zo’n spotpositie in Ik Weet Er Alles Van wel goed mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.