Klaasje Meijer en Gaby Blaaser schitteren in kennisquiz

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser en Klaasje Meijer zijn getalenteerde, beeldschone en ongekend populaire vrouwen. Maar dat ze ook wat weten bewijzen ze in Ik Weet Er Alles Van.

Een nieuw seizoen van de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van VIPS is weer van start gegaan. De eerste bekende Nederlanders die dit seizoen een gooi doen naar de winst zijn Gaby Blaaser en Klaasje Meijer. In de quiz legt presentator en professioneel grappenmaker Ruben Nicolai de bekende kandidaten het vuur aan de schenen over een onderwerp waar ze, zoals zijzelf zeggen, alles vanaf weten.

Lees ook: 7 weetjes die je nog niet wist over Gaby Blaaser

Gaby verbaast vooral zichzelf

In de eerste ronde van het spel spelen de zes deelnemende kandidaten, Erik van Looy, Klaasje Meijer, René le Blanc, Edson de Graça, Monique Smit en Gaby Blaaser om de plek van spotspeler. Tegen ieders verwachtingen in weet Gaby zich moeiteloos door de eerste ronde heen te lzoen. waar de andere deelnemers van elkaars specialisatie niet heel veel afweten, kan Gaby zonder problemen haar vragen beantwoorden. En hoewel iedereen verbaast is, blijkt Gaby dat nog het allermeeste te zijn. “Heb ik het goed?” vraagt ze, na het goede antwoord te hebben gegokt.
Wat gebeurt hier allemaal?

Met de meeste goede antwoorden is Gaby de spotspeler geworden in de eerste aflevering. ‘Het beste meisje van de klas’ wordt Gaby nog liefkozend genoemd door Ruben. Die vraagt zich wel enorm af wat hier nou precies gebeurt. Gaby zelf lijkt ook enorm verbaasd over haar prestaties. “Geen idee wat er gebeurt.”

De expertises van de dames

Beide dames hebben natuurlijk iets opgegeven waar ze allebei enorm veel vanaf weten. Voor Klaasje is dat onderwerp klassieke muziek. De zangeres van K3 blijkt erg bekend te zijn met de werken van Bach, Mozart en hun collegae. Het expertisegebied van Gaby is reality tv. Geen verassingen wat dat betreft. En dat onderwerp klinkt makkelijk, maar het is er toch een waar andere kandidaten wellicht weinig van af zullen weten.

Klaasje krijgt een comeback

Gelukkig mocht Klaasje ook op de spotpositie plaats nemen. In aflevering 3 wist zij als beste uit de verf te komen en mocht zij strijden om geld voor haar favoriete goede doel. Het is een goed moment voor Klaasje om meer van dit soort klusjes en optredens mee te pakken. De blondine heeft namelijk besloten om na vijf jaar te stoppen met K3 en moet het dus voortaan in haar eentje klaren. Een solo carriere opstarten is niet niks, dus is het de komende tijd zaak om zo relevant mogelijk te blijven en zo vaak mogelijk op beeld te verschijnen. En dan helpt zo’n spotpositie in Ik Weet Er Alles Van wel goed mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!