Belgische beauty Belle Pérez blinkt uit in nieuw seizoen Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ken je Belle Pérez nog? De Spaanstalige zangeres uit België doet dit jaar mee met het nieuwe seizoen van Beste Zangers.

Belle Pérez doet dit jaar mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers. En dat is natuurlijk hartstikke leuk, want het was al weer een lange tijd stil rondom de ooit zo populaire Spaanstalige zangeres. Begin jaren 2000 kon je haar nummers overal horen. Toch is ze tegenwoordig wat meer op de achtergrond geraakt. Maar vergis je niet, want de beeldschone Belle is nu al een van de uitblinkers van Beste Zangers.

Lees ook: Wint Daphne Deckers De Slimste Mens?

Een nieuw seizoen Beste Zangers

Belle is niet de enige bekende artiest die meedoet aan het programma. Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding zijn ook van de partij. Welke nummers en artiesten Belle straks ten gehore mag brengen is nog niet bekend. Maar er zijn zo op het eerste oog veel mooie combinaties mogelijk. Vanaf donderdag 2 september is het veertiende seizoen van het programma te zien. Deze keer helaas niet vanaf het zonnige Ibiza, maar lekker knus op een boerderij in Zuid-Limburg. Jan Smit is weer terug van weggeweest als presentator van het programma. In de gezellige en knusse boerderij zingen, luisteren en kijken de zangers naar elkaars ontroerende en bijzondere optredens.

Waar ken je Belle nou precies van?

Belle staat zelf al een tijdje niet meer enorm prominent in de schijnwerper. Waar kan je deze Vlaamse schone met het Spaanse temperament van kennen? Nou, begin jaren 2000 was Belle enorm populair in Nederland en België. Ze bracht de ene na de andere zomerse hit uit. Spaans getinte nummers waren extreem in trek in die tijd en Belle speelde daar goed op in. Tel daar haar beeldschone looks en vlotte babbel bij op en Belle was goed op weg om een echte superster te worden. Haar grootste hit was Que viva la vida, die ook werd gebruikt in de film Madagascar. Ze hoort daarmee bij een select gezelschap, aangezien er niet veel artiesten zijn in de Benelux die zoiets hebben mogen doen.

Haar grote doorbraak en comeback

In Nederland kwam haar grote doorbraak met Que viva la vida. Het nummer haalde al snel de Top 10 van de Nederlandse Top 40. Al gauw trad Belle op voor uitverkochte zalen. Maar naarmate de jaren vorderden, werd het steedst stiller rondom Belle. De Spaanse schone verscheen nog wel veel op TV, maar haar muziek werd minder geluisterd. Tegenwoordig treed Belle nog steeds op en houdt zich volop bezig met muziek. Haar nieuwste nummer Contigo lijkt weer een echte zomerhit te gaan worden. Belle is dus hard aan de weg aan het timmeren met haar comeback. Dit jaar is het dus Beste Zangers, en wie weet wat de komende tijd nog voor moois gaat brengen voor de zangeres. Een ding mag absoluut duidelijk zijn: Belle Pérez is terug van weggeweest.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!