Katja Schuurman is boos op ex-man Freek vanwege pijnlijk gedrag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft genoeg meegemaakt in de liefde. Ze heeft verschillende exen inmiddels. Met de een kan ze nog goed door een deur. De ander denkt ze liever niet aan terug door de pijn.

Waar de actrice met haar ex-man Thijs Römer nog kan praten, kan ze haar andere ex-partner maar moeilijk in de ogen kijken. Het gaat om Freek van Noortwijk in dit geval. Katja vertelt bij in het AD over de breuk tussen de twee en hoe dit stiekem nog veel pijn doet bij haar. Maar waar precies en waarom? Katja heeft zat andere dingen om haar af te leiden en menig man staat te popelen om haar te trakteren op een drankje. Toch heeft ook de zelfstandige presentatrice soms nog moeite om over haar eerdere relaties heen te komen. 

Katja Schuurman vertoont kenmerken van trauma 

Katja en Freek gingen terug in november uit elkaar. De twee hadden niet alleen een relatie, maar zelfs een huwelijk. Dan is splitten wel een  groter probleem. Misschien is de breuk nog zo vers dat ze tijd nodig heeft om te helen. Ze laat zelf weten in het interview dat ze wat tijd nodig heeft. Waar Freek juist geen of weinig moeite leek te hebben. Hierdoor ging het bij Katja toch net wat meer pijn doen en ze heeft zelfs ingewikkelde trauma kenmerken aan dit gedrag van Freek overgehouden. Het “spontane” gedrag van haar ex haalde ook de energie weg om samen te zorgen voor Coco.

Katja Schuurman heel erg kwaad

In het begin van de breuk tussen de twee was Katja heel erg kwaad. Nog kwader werd ze dus toen ze hoorde dat Free alweer op de markt stond en zij nog depressief thuis de dagen alleen slijten. Maar Katja heeft zich hierdoor heen geworsteld. Hoe ze dit precies doet? Ze is inmiddels een echte relatie/breuk expert en geeft allerlei adviezen in het interview. Voor wie nu door een breuk heen gaat super handig. Of elke advies echter even handig is?

Katja dealt met relatie pijn door?

Katja heeft als advies: geef het tijd en ga vooral niet te snel op jacht naar iets nieuws. Ze verwacht wel in de zomer een one night stand (of meerdere) tegen te komen, maar een nieuwe liefde? Dat zit er voorlopig nog niet in. Zo kennen we deze wilde dame natuurlijk wel weer. Gewoon doorpakken en flirten. Of dit voor iedereen goed advies is, dat moet iedereen zelf weten natuurlijk. Een andere goede tactiek is je pijn uiten in een magazine. Maar dit kan ook niet iedereen zomaar doen helaas. even niet denken aan een nieuwe liefde. Relatie expert Katja laat hier toch wel wat te wensen over. Gelukkig laat ze weten weer de markt op te gaan binnenkort. Dat blijft toch wel nieuws waar menig man blij van wordt.

Vrouw mét passie weer beschikbaar

Katja kan wel tegen een beetje plagen, maar je moet de rossige moeder van Coco niet gaan pesten natuurlijk. Dan vuurt ze terug. De vurige Katja staat bekend om haar temperament en geeft zelf ook weinig of ze leuk gevonden wordt. Eerlijkheid en opkomen voor jezelf staat ze voor! De actrice heeft op de set, het toneel en bij talkshows dit temperament en haar gevoelens uitstekend kunnen vertalen naar het scherm. Het heeft haar juist veel lof opgeleverd in de loop der jaren. Je kan dus niet de draak steken met deze inmiddels 47-jarige moeder. De passie zit er nog steeds goed in. En hopelijk heeft ze snel weer zichzelf herpakt en een nieuwe leuke vent te pakken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.