Verdwaalde Dionne Stax deelt video van spannend ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax is weer bezig met een supergeheim project. Maar daar deelt ze wel al de eerste beelden van. En dat is een spannend ritje.

Waar zou de prachtige Dionne Stax zich toch momenteel op de wereld verstoppen? Aan haar foto’s en filmpjes te zien is de prachtige blondine duidelijk niet in Nederland aanwezig. Zo te zien aan de caption die Dionne in de post zet is ze onderweg voor een nieuw project. Maar wat dat project precies is, dat houdt Dionne liever nog eventjes geheim. Wat een spanning! Als Dionne het programma presenteert, dan moet het natuurlijk wel iets moois worden, maar voorlopig is het voor haar volgers gissen waar Dionne zich bevindt.

Lees ook: Foto: Dionne Stax deelt prachtige foto van avond in zwart jurkje

Dionne in de bossen

Dionne zit in ieder geval niet in de grote stad voor haar volgende grote avontuur. Ze begeeft zich in het hartje van de wildernis. Maar welke wildernis dat precies is, valt moeilijk te zeggen. Misschien is ze wel in het hoge noorden, ergens in Finland of Denemarken. Maar ze kan net zo goed in een van de wouden van Duitsland zitten. Waar Dionne ook is, het ziet er in ieder geval erg mooi en rustgevend uit. Dionne heeft het wat dat betreft wel getroffen met haar baan.

Alle plekken ter wereld kennen straks Dionne Stax

Voor haar baan mag Dionne de hele wereld over reizen. En dat is natuurlijk wel een van die pluspunten waar Dionne het allemaal voor doet. Want zeg nou zelf, de wereld over mogen reizen voor je werk is natuurlijk ideaal. Je krijgt allerlei verschillende culturen mee en je ziet van alles en nog wat. Iedereen ter wereld krijgt zo ook een klein stukje Dionne Stax mee. En dat vinden zij dan weer echt heel erg leuk. Daarom wordt Dionne overal ter wereld zo warm onthaald. Alle mensen op de wereld willen iets dichter bij Dionne staan.

Dionne gaat op wereldreis

Eerder wist Dionne al wat af te reizen voor haar programma’s en die trend zet ze gewoon door in 2022. Waar Dionne uiteindelijk allemaal naartoe mag, dat is nog niet bekend, maar als het aan Dionne ligt, ziet ze de hele wereld. Dat is niet meer dan logisch. Er is ook zoveel moois te zien op de planeet, en Dionne staat inmiddels wel bekend als een reislustig type. Die wil dat allemaal een keer beleven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax)

Dionne houdt van de natuur

Aan haar grote lach te zien heeft Dionne het buiten prima naar haar zin. Dat is ook niet zo gek, want Dionne is een echt buitenmens. Ze vindt het heerlijk om lekker lang in de bossen te lopen. Meestal heeft ze daar wel wat anders bij aan, dan een spannend rood jurkje, maar Dionne wilde ook mooi voor de dag komen op de foto. En daar hoort natuurlijk wel een spannend jurkje bij. Zo maakt ze al haar volgers ook weer gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.