Je mond valt open van deze foto van Romy Monteiro op Televizier-Ring Gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Romy Monteiro droeg wel heel opvallende jurk tijdens het Televizier-Ring Gala! Zin om even met open mond te staren? Check dan vooral deze beelden…

Elk jaar trekken bekende Nederlanders hun mooiste kledingstukken uit de kast voor het Gouden Televizier-Ring Gala. In 2021 vond alweer de 56e uitreiking van de prijs plaats in Carré in Amsterdam. Daar maken acteurs, presentatoren, tv-makers en regisseurs kans op verschillende awards. Omdat het Televizier-Ring Gala een van de belangrijkste prijsuitreikingen in Nederland is, doen BN’ers er alles aan om eruit te springen. Ook dit jaar leverde dat weer verbaasde gezichten op langs de rode loper in Amsterdam. Vooral Romy Monteiro wist haar moment in de spotlights goed te benutten!

Lees ook: Waarom de GTST-exit van Romy Monteiro een slecht idee is

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy Monteiro valt op bij Televizier gala

De entree van actrice Romy Monteiro op de loper zorgde niet alleen voor verbaasde gezichten, maar ook voor kwijlende omstanders. Ze verscheen donderdagavond in een merkbare jurk op het evenement. Ondanks het gewaagde kleurtje van de galajurk zag de actrice er schitterend uit. Op een Instagram foto laat Romy Monteiro ook aan de mensen thuis zien hoe prachtig ze eruit zag tijdens het Gala. Ze droeg een lange tennisbal-gele jurk met een héél diep uitzicht. Door het kleurtje vergelijkt ze zichzelf met The Grinch, het bekende groene monster dat kerst haat. “Grinch, maar dan aantrekkelijk” schrijft Romy onder de Instagram foto. En het is haar zeker gelukt om de Grinch-outfit aantrekkelijk te maken! De actrice wordt op Instagram overspoeld met berichten over hoe goed ze er in de jurk uitziet.

 

Romy neemt je via Instagram mee achter de schermen

Romy Monteiro laat haar Instagram volgers zien wat er vooraf ging aan haar entree op de rode loper, want zo perfect kan je er niet uitzien in vijf minuten. De actrice had er in ieder geval super veel zin in en deelt op haar Instagram verhaal hoe ze er vóór het evenement uitzag. Ze droeg een stoere overall en was er helemaal klaar voor om opgetut te worden. Vervolgens ging Romy in de make-upstoel zitten en toen ze daar klaar mee was zag ze er prachtig uit. Er ontbrak nog één ding: de jurk. Toen ze die aan had was Romy helemaal klaar voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Via Instagram laat ze vol trots het eindresultaat zien: met jurk, make-up en stijl haar. En daar mag ze ook zeker trots op zijn!

 

Een ‘best dressed’ Award voor Romy Monteiro?

Geen Televizier-Ring nominaties voor Romy Monteiro dit jaar… In 2017 en 2018 werd de actrice genomineerd voor de Televizier Talent Award, maar kreeg die prijs helaas niet uitgereikt. In 2019 kreeg Romy Monteiro zelfs de eer om het Gala te openen. Dat deed ze dan ook met een spetterend optreden in een gouden jurk. Dit jaar zat het helaas tegen voor de actrice, ze kreeg namelijk geen nominaties én geen opening. Romy scoorde op één puntje wel heel hoog, en dat is (natuurlijk) hoe ze eruit zag op het evenement. Een video van Romy Monteiro op de rode loper bewijst dat ze het best gekleed is. Of in ieder geval, dat ze er die avond het mooiste uitzag!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!