Lisa Vol van O’G3NE spat van je scherm met deze verbluffende foto!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol heeft voor elke dag van de week wel een nieuwe verbluffende foto. Het is voor haar fans altijd weer een spannend feestje wat Lisa gaat uploaden.

Lisa Vol is niet alleen het oudste zusje van meidengroep OG3NE, maar ook nog eens de knapste van de drie. Zo zie je maar weer dat de eerste toch altijd de beste is. Lisa heeft looks waar ze alle mannen van Nederland mee achterover blaast. Ze spat dan ook al gauw van je scherm af. Zeker als ze weer eens een opvallende outfit heeft aangetrokken. Lisa weet precies hoe ze de aandacht van mannen moet trekken en vast moet houden. De afgelopen week hield Lisa het spannend door elke dag een nieuwe foto te maken. En sommige van die foto’s zijn simpelweg verbluffend.

Lees ook: Amy Vol van O’G3NE verrast fans met spannende jurk van Nikkie Plessen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa valt op in zwart en glitter

De afgelopen week trok Lisa dus elke dag een leuke en verrassende outfit aan en daar springen er twee meteen tussenuit. De eerste is het verschrikkelijke spannende jurkje dat Lisa het aan het begin van de week had uitgekozen. Het zwarte jurkje, dat heel goed paste om de vormen van Lisa haar lichaam, maakte de knappe blondine toch nog even een stukje knapper. Het jurkje was wel een beetje spannend, want het was wat aan de korte kant. Wat nou als er wat mis ging tijdens het optreden? En wat gebeurt er als Lisa net even te enthousiast danst? Hoewel zo’n kort jurkje dus helemaal niet zo handig is, zag het er wel hartstikke spannend uit. Wat er ook enorm spannend uit zag was Lisa haar glitterjurkje. Je herkent het misschien wel, Lisa draagt het opvallende kledingstuk vaker tijdens optredens. Zo staat de beeldschone zangeres nog net ietsje meer in de schijnwerpers. Lisa weet in ieder geval tussen haar prachtige zussen goed op te vallen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa blaast je uit je stoel

Het is geen geheim dat Lisa van OG3NE een enorm aantrekkelijke vrouw is. Elke man mag zich gelukkig prijzen als hij naast Lisa wakker zou mogen worden. Lisa weet dat gelukkig zelf ook en besluit daarom om de mannen van Nederland af en toe een beetje te plagen met een ondeugende foto. Net even alles iets meer in zicht plaatsen, een iets korter rokje en meer van dat soort trucjes. Maar zelfs zonder alle poespas is Lisa een enorm verleidelijke dame. Je kan dan ook niet te lang Lisa in haar ogen aankijken, zonder spontaan verliefd te worden op de zangeres. Bij elk optreden doet ze alle mannenharten sneller kloppen met haar intieme blik, blonde lokken en korte rokjes. Lisa weet je dus altijd uit je stoel te blazen. En dat is waarom ze het mooiste van de drie zusjes is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...