Je kan nog meer genieten van Nicolette Kluijver bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kan binnenkort nog vaker genieten van Nicolette Kluijver. De blonde presentatrice is namelijk straks niet één, maar gewoon twee keer per week op tv!

Het is geen geheim dat een hoop mensen naar Expeditie Robinson kijken om maar zoveel mogelijk te kunnen zien van de prachtige Nicolette Kluijver. De blonde presentatrice was elke week altijd het hoogtepuntje op televisie. Elke keer dat Expeditie Robinson op televisie was, kon je niet anders dan heel even blijven hangen om Nicolette voorbij te zien komen. Nou, binnenkort heb je geluk. Expeditie Robinson wordt namelijk niet één, maar twee keer per week uitgezonden, waardoor je twee keer zo vaak kan genieten van de beeldschone Nicolette.

Lees ook: Nicolette Kluijver werkt zich in het zweet bij nieuwe Expeditie Robinson

Je hoort het goed

Jazeker, je hoort het goed. Er komt gewoon twee keer zoveel Nicolette op de buis. En dat is een goed teken. Meer zien van de blondine is nooit verkeerd. Met haar leuke on-screen persoonlijkheid, verleidelijke blik en gouden lokken is Nicolette natuurlijk een hartstikke leuke vrouw. Het is dus mooi dat er binnenkort meer van haar te zien is. Dat kan iedereen wel gebruiken.

Expeditie Robinson beleeft alweer 21ste seizoen

Je zou het bijna niet zeggen, aangezien het programma pas echt interessant werd nadat Nicolette aan boord kwam, maar het is toch echt al weer het 21ste seizoen van Expeditie Robinson. Tot nu toe werden de seizoenen altijd opgenomen in Azië, maar dat was deze keer niet mogelijk. Daarom is er opgenomen in het prachtige Kroatië. Maar eerlijk gezegd maakt het natuurlijk niet uit waar Expeditie Robinson wordt opgenomen, wat echt telt is dat Nicolette weer van de partij is.

Wie is behalve Nicolette Kluijver nog meer te zien?

Behalve Nicolette zijn er natuurlijk ook een hoop bekende kandidaten die meedoen aan het avonturenprogramma. Daar zijn de meeste echter nog goed verborgen van gebleven. Wel wordt er aan alle kanten gespeculeerd over wie er dit seizoen te zien zouden kunnen zijn. En daarbij wordt voornamelijk gekeken naar afwezigheid op social media.

Nicolette lijkt nog lang niet klaar met Expeditie Robinson

Ze loopt al even mee met het programma, maar toch lijkt Nicolette nog lang niet klaar te zijn met Expeditie Robinson. De blonde presentatrice is inmiddels bijna synoniem met het programma, dus ze kan gewoonweg niet meer ontbreken bij nieuwe seizoenen. Zonder Nicolette om de kandidaten bij te staan wordt het programma toch een stuk minder interessant. Nicolette is dus de drijvende kracht achter het spannende televisieprogramma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!