Foto: Bloedmooie influencer Marijn Kuipers toont wat ze onder haar badjas draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Altijd al benieuwd naar wat er achter de badjas van Marijn Kuipers verscholen zit? De aanhouder wint…

Van Miss-finaliste tot Social Media Sensatie

De Friezin en voormalig Miss Beauty of Friesland-finaliste, die regelmatig de aandacht trekt met haar opvallende posts op Instagram, laat vaak de tongen rollen. Deze creatieve duizendpoot, actief voor Rumag, maakt ook furore in diverse online series. Recentelijk schitterde ze in ‘Roadtrippers’, waarin ze samen met Rijk Hofman een indrukwekkende overwinning behaalde op het team van StukTV. Haar toenemende populariteit en charismatische uitstraling leverden haar in 2022 de eervolle titel ‘Social Media Queen’ op, wat natuurlijk ook resulteerde in talrijke marketingdeals.

”mag dat wel op Instagram?”

Een van haar recente video’s, die ze op Instagram deelde, begon tamelijk onschuldig met haar in een badjas, maar nam al snel een onverwachte en gedurfde wending. Dit leidde tot de vraag onder haar volgers: “Mag dat wel op Instagram?” Deze video toont een andere kant van haar veelzijdige persoonlijkheid, die zowel speels als uitdagend kan zijn.

Marijn Kuipers: Onthullende Verrassing

Naast haar avonturen en activiteiten op social media, zet ze zich ook in als ambassadrice voor de Make A Wish foundation, waar ze de laatste wensen van zieke kinderen vervult. Dit toont haar empathische en zorgzame kant, wat haar bewonderenswaardig maakt. Echter, in de bewuste video ging ze een stap verder dan haar gebruikelijke activiteiten voor Make A Wish. Bewust van de grote vraag onder haar volgers, nam Marijn Kuipers het heft in eigen handen. Ze besloot een veelgevraagde wens te vervullen door in de video haar badjas open te slaan. Hiermee trakteerde ze haar volgers op een onthullende blik van haar sportieve figuur, wat een golf van enthousiasme teweegbracht onder haar fans. Dit gedurfde gebaar benadrukt haar zelfverzekerdheid en de vrijheid die ze neemt in haar expressie, waarmee ze een inspiratiebron vormt voor velen.

Marijn Kuipers’ Uitdagende Posts

De online content creator houdt er sowieso van om buiten de gebaande paden te gaan. De beeldschone Marijn deelt regelmatig uitdagende kiekjes vanuit de slaapkamer, zoals dit prachtige plaatje van haarzelf in een strak jurkje. Ook deze foto kon luid gejuich opleveren van haar fans. Zij vinden het namelijk geweldig wat Marijn allemaal uit de kast haalt om haar volgers te plezieren. Comments zoals “te knap” en “snoetje” sierden dan ook de commentsectie. Blijkbaar tot groot genoegen van haar fans, die haar graag aanmoedigen om telkens een stapje verder te gaan.

Marijn Kuipers is een stijlicoon

Wie Marijn Kuipers ook maar een beetje volgt, zou kunnen stellen dat ze een voorkeur heeft voor kleding die haar rondingen bijzonder goed accentueert. Tot groot genoegen van haar fans poseert ze dan ook regelmatig in deze outfits. Marijn Kuipers noemt haar kledingkeuze zelf altijd ‘kattig’, wat de indruk wekt dat ze altijd klaar is om de sprong te wagen, iets wat haar volgers zeker waarderen. Maar Marijn laat zich hierdoor niet te veel afleiden en richt zich vooral op het uitbouwen van haar socialmedia-imperium. Naast Instagram, waar ze al indruk maakt, timmert ze met ruim 615.000 volgers op TikTok ook hard aan de weg.

Marijn Kuipers’ Instagram

Benieuwd naar meer foto’s van Marijn na het zien van deze kiekjes? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagrampagina @marijnkuipers

Bron: www.instagram.com

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.