Is Wesley Sneijder ‘bezig’ met Gaby Blaaser?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Gaby Blaaser Wesley Sneijder

Waar rook is, is vuur…

Normaal zijn we niet zo van het roddelen (écht niet!), maar dit sappige verhaal willen we jullie niet onthouden. Het schijnt namelijk dat Wesley Sneijder alweer aan de vrouw is, en niet zomaar een!

Van Yolanthe naar Gaby

We kunnen Wesley eigenlijk alleen maar een compliment geven. Want als wat Shownieuws beweert waar is, zou de kleine voetballer ‘zijn’ Yolanthe Cabau hebben ingeruild voor niemand minder dan Gaby Blaaser! Of dat een up- of downgrade is willen (en kunnen) we absoluut niet zeggen, maar dat ze allebei beeldschoon zijn is zeker. Hoe betrouwbaar deze roddel is? We verwijzen graag naar het oude gezegde ‘waar rook is, is vuur’.

Gaby Blaaser werd eerst een tijd aan Rodney, de broer van Wesley Sneijder gelinkt. Nu blijkt dat allemaal een soort afleidingsmanoeuvre te zijn geweest om Wesley uit de wind te houden. ‘Meerdere bronnen’ hebben Gaby en Wesley bovendien samen gezien in een nachtclub, aldus Shownieuws. Ook de ex van Gaby lijkt het allemaal te bevestigen. Ohja, Gaby zelf heeft ook al min of meer ontkend, maar voegde daar ook “mag ik gewoon vrijgezel zijn?” aan toe. Doe ermee wat je wilt, maar ook wij beginnen zelfs te denken dat Shownieuws op het goede spoor zit…

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!