Is Wesley Sneijder ‘bezig’ met Gaby Blaaser?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Gaby Blaaser Wesley Sneijder

Waar rook is, is vuur…

Normaal zijn we niet zo van het roddelen (écht niet!), maar dit sappige verhaal willen we jullie niet onthouden. Het schijnt namelijk dat Wesley Sneijder alweer aan de vrouw is, en niet zomaar een!

Van Yolanthe naar Gaby

We kunnen Wesley eigenlijk alleen maar een compliment geven. Want als wat Shownieuws beweert waar is, zou de kleine voetballer ‘zijn’ Yolanthe Cabau hebben ingeruild voor niemand minder dan Gaby Blaaser! Of dat een up- of downgrade is willen (en kunnen) we absoluut niet zeggen, maar dat ze allebei beeldschoon zijn is zeker. Hoe betrouwbaar deze roddel is? We verwijzen graag naar het oude gezegde ‘waar rook is, is vuur’.

Gaby Blaaser werd eerst een tijd aan Rodney, de broer van Wesley Sneijder gelinkt. Nu blijkt dat allemaal een soort afleidingsmanoeuvre te zijn geweest om Wesley uit de wind te houden. ‘Meerdere bronnen’ hebben Gaby en Wesley bovendien samen gezien in een nachtclub, aldus Shownieuws. Ook de ex van Gaby lijkt het allemaal te bevestigen. Ohja, Gaby zelf heeft ook al min of meer ontkend, maar voegde daar ook “mag ik gewoon vrijgezel zijn?” aan toe. Doe ermee wat je wilt, maar ook wij beginnen zelfs te denken dat Shownieuws op het goede spoor zit…

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten