Is Wesley Sneijder ‘bezig’ met Gaby Blaaser?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Gaby Blaaser Wesley Sneijder

Waar rook is, is vuur…

Normaal zijn we niet zo van het roddelen (écht niet!), maar dit sappige verhaal willen we jullie niet onthouden. Het schijnt namelijk dat Wesley Sneijder alweer aan de vrouw is, en niet zomaar een!

Van Yolanthe naar Gaby

We kunnen Wesley eigenlijk alleen maar een compliment geven. Want als wat Shownieuws beweert waar is, zou de kleine voetballer ‘zijn’ Yolanthe Cabau hebben ingeruild voor niemand minder dan Gaby Blaaser! Of dat een up- of downgrade is willen (en kunnen) we absoluut niet zeggen, maar dat ze allebei beeldschoon zijn is zeker. Hoe betrouwbaar deze roddel is? We verwijzen graag naar het oude gezegde ‘waar rook is, is vuur’.

Gaby Blaaser werd eerst een tijd aan Rodney, de broer van Wesley Sneijder gelinkt. Nu blijkt dat allemaal een soort afleidingsmanoeuvre te zijn geweest om Wesley uit de wind te houden. ‘Meerdere bronnen’ hebben Gaby en Wesley bovendien samen gezien in een nachtclub, aldus Shownieuws. Ook de ex van Gaby lijkt het allemaal te bevestigen. Ohja, Gaby zelf heeft ook al min of meer ontkend, maar voegde daar ook “mag ik gewoon vrijgezel zijn?” aan toe. Doe ermee wat je wilt, maar ook wij beginnen zelfs te denken dat Shownieuws op het goede spoor zit…

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten