De Ligt maakt toptransfer, maar zit niet in FIFA

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Juventus niet in FIFA

Zaalvoetbal, vrouwenvoetbal, straatvoetbal, Champions League: FIFA heeft dit jaar álles. Behalve één van de grootste clubs ter wereld…

De ‘foute keuze’ van De Ligt

Zal je nét zien. Golden Boy Award op zak, halve finale Champions League gehaald, transfer van meer dan 70 miljoen naar één van de grootste clubs van de wereld – maar je zit niet in de nieuwe FIFA! Het gaat Matthijs de Ligt dit jaar gebeuren. De Ajax-verdediger, die deze week zijn toptransfer afrondde, heeft eigenlijk precies de verkeerde club uitgekozen!

Reken maar dat profvoetballers het leuk vinden om met hun eigen team te spelen in FIFA. Voor Juventus-spelers gaat dat in FIFA20 niet mogelijk zijn. Althans, niet met een team dat ‘Juventus’ heet. Het team uit Turijn is namelijk wel op een bepaalde manier aanwezig in de game: je kan ze vinden onder de naam ‘Piemonte Calcio’. Officiële logo’s, shirtjes, sponsoren, en stadion zijn niet aan het spel toegevoegd. Hoe dat kan?

Lange neus naar FIFA

Eigenlijk heeft ‘dat andere voetbalspel’ Pro Evolution Soccer in de loop der jaren vrijwel alles ‘verloren’ aan FIFA. Nu ook de officiële rechten op Champions League-onderdelen bij ze weggekocht zijn, grepen ze met hun overgebleven centen een laatste strohalm: Cristiano Ronaldo. Als een soort lange neus naar FIFA kocht PES het alleenrecht op álles wat met Ronaldo te maken heeft, dus ook zijn club Juventus.

Alles, behalve Juventus

EA dacht dit jaar eindelijk een complete game af te leveren. Vrouwenvoetbal, straatvoetbal, zaalvoetbal, Champions League, Sierd de Vos als commentator – niks zou ontbreken. En nu dit… Je kunt het een klein smetje noemen, maar je weet gewoon dat de Ligt met een nare smaak aan z’n Italiaanse carrière begint zo. Misschien toch maar gewoon een save starten met Ajax, Matthijs? En jezelf dan direct terugkopen?

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten