Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Lees ook: Foto: Zomers geklede Marieke Elsinga propt zichzelf in piepklein schuitje

Is Marieke Elsinga wel écht zwanger?

Het is natuurlijk geen geheim meer dat Marieke Elsinga al even zwanger is van haar vriend. De radio-presentatrice kondigde het nieuws aan voor duizenden Nederlanders via de Q-Music radio. Collega Mattie was dolgelukkig en ook Marieke kon haar geluk niet op dat ze eindelijk het nieuws kon delen met de wereld. Sinds dien plaatst Marieke regelmatig foto’s van zichzelf met haar groeiende buik. Maar is dit allemaal één grote grap geweest? Marieke deelt op haar Instagram namelijk een foto van zichzelf in het zonnetje. Hier draagt de brunette een zwarte strakke broek met een wit shirtje. Stralend kijkt Marieke in de camera maar waar is haar dikke buik nou gebleven? Zou Marieke dan toch niet zwanger zijn?

Marieke Elsinga pose

Marieke Elsinga Misleidt volgers

Gelijk na de eerste foto van Marieke Elsinga in het zonnetje plaatst ze nog een foto. Hier door kunnen al haar volgers weer even op adem komen, want Marieke is toch wel zwanger! Op de foto gaat Marieke op vakantie en heeft ze duidelijk een ronde buik met een baby erin. De broek die Marieke draagt lijkt heel erg op degene van de vorige foto.

Marieke Elsinga zwanger

Marieke Elsinga praat over list en bedrog

De reden dat Marieke Elsinga beide foto’s plaatst is om een beetje aandacht te vragen over hoe dingen overkomen op social media. Terwijl Marieke in de autowasstraat zit legt ze uit dat ze door deze twee foto’s een lesje list en bedrog wil geven. Zo zijn beide foto’s in dezelfde week gemaakt en is Marieke op beide foto’s zwanger maar zijn ze vanuit een totaal ander perspectief gemaakt. Marieke legt uit dat heel veel foto’s online niet daadwerkelijk laten zien hoe iets echt is. Hierdoor kan je bijvoorbeeld onzeker worden terwijl dat helemaal niet nodig is omdat de situatie mooier wordt gemaakt op de foto. Marieke wil hierbij meegeven dat zulke dingen je onnodig onzeker kunnen maken maar dat dat niet zou hoeven. Zo was het in Marieke haar geval niet bedoeld om niet zwanger te lijken maar gebeurde het toch. Een goed lesje over misleiding van de goud eerlijke Marieke Elsinga.


Marieke Elsinga als paradepaardje

Naast de wijze lessen van Marieke Elsinga staat de radiopresentatrice ook bekend om haar lach en plezier. Zo ontbreekt daar aan beide niks dit weekend. Marieke deelt op haar Instagram een foto terwijl ze op de Parade is in Amsterdam. Samen met een vriendin hebben ze hun mooiste outfit aangetrokken en gaan ze er op uit om lekker wat (non-alcoholische) drankjes te nuttigen. De twee hebben allebei een luchtige witte outfit aan en Marieke laat haar benen goed zien. Marieke lijkt helemaal in haar sas en mag tot haar grote plezier ook nog eens zelf poffertjes bakken op de Parade. Eerst zien we een filmpje dat Marieke druk de poffertjes aan het omdraaien is. Vervolgens smeert de brunette trots een dikke klont boter op haar zelfgemaakte poffertjes.

Marieke Elsinga Parade

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.