Foto: Schaatsster Antoinette de Jong hint met open jasje naar carrièreswitch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Antoinette de Jong is nog op het toppunt van haar schaatscarrière maar toch lijkt ze nu te twijfelen om een totaal andere weg in te slaan. Het is zelfs een erg pinkante carrière switch.

Antoinette de Jong laat alles onder jasje zien

Op de Instagram van Antoinette de Jong komt van alles voorbij. Toch heeft Antoinette nu een primeurtje op haar Instagram want ze plaatst een hele foto. Op de foto staat Antoinette met haar rug naar de camera terwijl ze een jurkje draagt. Daarbij houdt Antoinette het jurkje uitdagend helemaal open en alleen de muur weet wat er onder haar outfit te zien is. Als je goed kijkt is te zien dat Antoinette naar de airco gericht staat zodat ze dus lekker helemaal kan afkoelen. Met deze hete foto vraagt Antoinette zich terecht af of hij eigenlijk niet beter op OnlyFans thuishoort dan haar Instagram profiel. Zelf schrijft Antoinette ”Hitteprotocol” bij de foto. Heel vaak verschijnen er niet zulke foto’s van Antoinette dus het is een verassing. Al zal de trouwe volger toch stiekem al regelmatig een spannende foto voorbij hebben zien komen. Wellicht gaat Antoinette dus wel voor een carrière switch nu ze eenmaal de smaak te pakken heeft met dit ‘soort’ foto’s.

Antoinette de Jong kleding

Antoinette de Jong weer in strak pakje

De meeste foto’s en video’s die Antoinette de Jong deelt hebben meestal toch iets te maken met sport. Natuurlijk deelt Antoinette veel foto’s van haar succesvolle schaatscarrière. Na Antoinette haar topseizoen afgelopen jaar was het eindelijk tijd voor de zomerstop. Wel heeft Antoinette keihard doorgetraind in deze periode. Nu het einde van de zomer er aan komt verschijnt Antoinette zelfs al weer op haar schaatsen. Het klinkt nogal vreemd aangezien het de hele week al dertig graden is buiten en dan moet je niet denken aan schaatsen op het ijs. Toch is niks minder waar want Antoinette laat weten dat de eerste week schaatsen er al weer op zit. In Thialf hebben ze speciaal zomerijs liggen die door heel veel airco’s wordt koud gehouden. Op het ene moment loopt Antoinette dus te bibberen op het ijs, en als ze de schaatsbaan uitloopt wil ze het liefst alle kleren zo snel mogelijk weer uittrekken. Op het filmpje is Antoinette zich ook nog aan het omkleden en probeert ze zichzelf in het strakke schaatspak te hijsen. Daarbij heeft Antoinette de hele tijd haar sporthorloge in haar mond. Bij de video grapt Antoinette dan ook of ze haar horloge op zou kunnen eten.
Antoinette de Jong laat al haar gezichten zien

Naast schaatsen doet Antoinette in het zomerseizoen ook aan wielrenwedstrijden. Hierbij moet ze wederom een heel strak pak aan maar wel de zomerversie met korte mouwen en een korte broek. Antoinette deelt een filmpje dat het weekend begonnen is maar dat ze nog wel een wielrenwedstrijd heeft staan. Op het filmpje zien we alle emoties loskomen bij Antoinette als ze denkt aan de wedstrijd. Waarschijnlijk wil Antoinette ook nog bij de top zitten dus de top sportster moet nog even flink aan de bak!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!