Hoe is het nu met actrice Gigi Ravelli?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kennen allemaal nog wel de beruchte belspelletjes op tv, die van 2004 tot 2011 tot grote ergernis van veel kijkers op de tv te zien waren. Gelukkig was daar belspelmeisje Gigi Ravelli: zij maakte deze inmiddels door de wet verboden uitzendingen een stuk leuker! Zp startte de carrière van de bloedmooie blondine. Helaas is Gigi al sinds 2014 niet meer actief als presentatrice en atrice. Hoe is het nu met Gigi Ravelli?

Lees ook: Hoe gaat het met actrice Robin Martens?

Bellen met Gigi Ravelli

Maar liefst twee jaar lang stond Gigi Ravelli met koffertjes in haar handen prijzen weg te geven op tv. Tussen 2005 tot 2007 was ze namelijk werkzaam als presentatrice van belspelletjes als Game On, Play en SBS Games. Na een groot schandaal inclusief een openbare rechtszaak over het fenomeen belspelletjes is Gigi gestopt als belmeisje. Op 4 november 2009 beslist het Openbaar Ministerie dat RTL en SBS ruim 9 miljoen euro aan de Nederlandse Staat moeten betalen om een rechtszaak over de omstreden belspelletjes niet door te laten gaan. Gelukkig vond Gigi na deze tegenslag snel een nieuwe baan…

Gigi Ravelli Belspel Model Actrice GTST Lorena
Gigi Ravelli als belspelmeisje bij SBS6

Gigi als spannende Lorena Gonzalez

Van april 2007 tot november 2014 speelde Ravelli de rol van Lorena Gonzalez in de RTL 4-soap Goede tijden, Slechte Tijden. Met haar rol als Lorena Gonzalez in GTST heeft ze acht jaar lang spannende tv gemaakt en stond ze bekend als één van de meest verleidelijke actrices in soapland. De entree van de toen pas 24-jarige Gigi was een mooie toevoeging aan de vrouwelijke cast van de populaire soap die al sinds 1990 wordt uitgezonden. Het verhaal van Lorena Gonzalez: ze kwam noodgedwongen terug uit Zuid-Afrika wegens geldproblemen. Haar moeder Rosa, de huishoudster van de familie Sanders, nam haar weer in huis. Vanaf dat moment laat Lorena een spoor van vernieling achter in Meerdijk – ze verleidt alle mannen die ze tegenkomt, en alle vrouwen haten haar.

Gigi Ravelli verlaat GTST

Fans zijn stomverbaasd als op Gigi Ravelli op 13 november 2014 definitief vertrekt uit GTST. Moeite met het vervelende karakter van bad girl Lorena had Gigi niet: “Het was wel heftig, maar ik vond het wel heerlijk om te spelen”, blikt ze terug. Terwijl ze bij GTST bezig is, komt de blondine ook bij andere programma’s langs. Zo was Gigi te zien in Ik hou van Holland, en presenteerde ze Camping life en Daten in het donker. Ze speelde ook nog in een aantal films. Wat de toekomst ging brengen wist de actrice toen nog niet. “Ik voel dat het tijd is om in het diepe te springen. Dat ga ik echt doen, want ik heb nog niets. Dat maakt het natuurlijk ook wel spannend.”

Relatie en Carrière buiten de spotlights

Gigi Ravelli kreeg in 2013 een relatie, waarna ze niet veel later uit de mediawereld verdween. Sindsdien is Gigi niet meer actief als actrice en presentatrice. Fans van de blondine weten het zeker: ze is niet gestopt omdat ze geen aanbiedingen meer kreeg, maar puur omdat ze tegen de steenrijke Roger Hodenius aanliep. Roger zou zijn vriendin liever uit de publiciteit houden. Zijn rijkdom zou de reden zijn dat hij niet op de voorgrond wil treden. Sindsdien leeft Gigi vooral buiten de spotlights. Hoewel het jammer voor de kijker is, rijmt het wel met wat Gigi ooit in een interview aangaf: “Als je me vraagt wat ik echt het allerliefst zou willen, dan zeg ik: financieel onafhankelijk worden.” Dat is haar zeker gelukt! Roger, met wie ze inmiddels getrouwd is en een kind heeft, beschikt over een geschat privévermogen van 335 miljoen euro.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...