7 opmerkelijk weetjes over Nikkie Plessen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In 1998 maakten we op televisie kennis met Nikkie Plessen in de soapserie Onderweg naar Morgen. Na verschillende acteerklussen besloot Plessen in 2010 haar eigen mode-label te starten. In 2011 werd het merk NIKKIE gelanceerd. Daarna heeft ze ook nog kledinglijn Nik en Nik opgericht. Het voormalig model is sinds 2014 niet meer weg te denken als lifestyledeskundige aan de desk bij RTL Boulevard.

Getrouwd met man Ruben Bontekoe

De succesvolle onderneemster heeft niet alleen succes met meerdere bedrijven maar ook in de liefde. Nikkie Plessen is al sinds 2003 samen met haar inmiddels man Ruben Bontekoe. Samen heeft het stel twee kinderen: Jolie en Alain. Het gezin is onlangs iets uitgebreid! Sinds kort loopt er namelijk een nieuw gezinslid door het huis: hondje Bobbie.

Het vermogen van een succesvol onderneemster

De succesvolle onderneemster timmert al lang aan de weg. De soapie is uitgegroeid tot een ware multimiljonair. Ze heeft meerdere ondernemingen en met ruim een half miljoen volgers op Instagram is ze ook niet vies van een samenwerking hier en daar. RTL Boulevard liet weten dat ze ongeveer €30.000 euro per gesponsorde deal vraagt. Vorig jaar schatte Quote haar vermogen op €28 miljoen, met dat bedrag kreeg Nikkie een plek in de Quotes Top 100 Jonge Miljonairs.

De auto van Nikkie Plessen

Met het inkomen van Nikkie is de keuze voor een standaard auto niet aan de orde. De succesvolle onderneemster rijdt namelijk in een prachtige Mercedes G-klasse. De G-klasse heeft een prijskaartje van zeker 200.000 euro. Een luxe auto waar dus een flink aandeel van haar vermogen in zit. In 2013 zagen we hoe Nikkie maar liefst 4 Mercedes A-Klasse had aangeschaft voor haar personeel.

Kledinglijn NIKKIE en vriendschap met Kate Moss

In 2012 richtte Nikkie haar kledinglijn ‘NIKKIE’ op. Inmiddels wordt ‘NIKKIE’ internationaal verkocht, heeft diverse brandstores, en is uitgebreid met kleding voor mannen en kinderen.  De lijn loopt heel goed, en inmiddels is Kate Moss het gezicht van haar merk. De fashionista is heel blij met het 42-jarige Engelse model, omdat zij haar inspiratie is geweest voor het ontwerpen van de kleding. “Eén keer in de twee maanden ga ik naar haar huis in Londen en nemen we de collectie door, drinken we thee en kletsen we over de kinderen en vakanties”, aldus een trotse Nikkie.
Leeftijd Nikki – hoe zag ze er vroeger uit?

Nikkie Plessen is geboren op 8 mei 1985 in Utrecht. In 1998 debuteerde Plessen op televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. In 2019 waren de herhalingen van de toen populaire serie Onderweg naar Morgen te zien. Nikkie reageerde toen: “Ja jeetje jongens, het is tien jaar geleden! Niemand wil zichzelf terug zien van zo lang geleden”, Nikkie was uiteindelijk drie seizoenen te zien als soapie. Inmiddels is de onderneemster 36 jaar en uitgegroeid tot een volwassen zakenvrouw.

Nikkie Plessen Vroeger Onderweg Naar Morgen TMF

Cosmetische ingrepen

De 36-jarige modeontwerpster en presentatrice zegt dat ze zelf niks aan haar gezicht of lijf heeft laten doen. Nóg niet: “Nu hoeft het nog niet, maar als ik op een gegeven moment in verval raak, dan overweeg ik dat zeker”. Nikkie staat erom bekend dat ze altijd volledig gestyled in de studio van RTL Boulevard verschijnt, maar onlangs stapte de modekenner toch echt even flink uit haar comfortzone. Ze verscheen in een voor haar zeer ongebruikelijke outfit in de studio. De modekoningin verscheen in een trainingspak aan de desk, de reden hiervoor is dat sinds de corona crisis het trainingspak volgens Nikkie weer helemaal terug van weggeweest is. Uiteraard springt Nikkie zelf ook in op deze trend.

De Instagram van Nikkie Plessen

De modeontwerpster maakt gretig gebruik van haar social media kanalen. Zo post Nikkie regelmatig foto’s van haar eigen kleding. Ruim een half miljoen volgers zien hoe de knappe Nikkie zelf het boegbeeld is voor haar kledinglijn. Ook zien we hoe het Instagram-model de mooiste plekjes bezoekt en deze met haar trouwe volgers deelt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!