Welke rol speelt Marieke Elsinga het best?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke is een veelzijdige vrouw met vele gezichten. Ze blinkt uit in de meeste dingen die ze doet. Maar in welke rol past ze nu het beste? 

Iedereen zal Marieke Elsinga het beste?

Lees ook: Marieke Elsinga maakt van thuisquarantaine een feestje!
Enthousiaste Marieke bij Q-Music

Marieke is voornamelijk bekend natuurlijk van haar werk bij Q-Music. Daar is ze sinds 2018 vaste dj. Samen met MAttie heeft ze haar eigen show en krijgt ze veel creatieve vrijheid om te doen en laten wat ze wil. Ze is zelfs zo getalenteerd, dat ze een tijdje terug vanuit huis radio heeft gemaakt. Vanwege een besmetting in het team moest iedereen in quarentaine. Maar Marieke liet het daar niet bij zitten en begon gewoon vanuit huis aan de slag te gaan. Radio zit in haar bloed. Marieke begon in 2013 namelijk al met radio maken bij Q-Music, als aanstormend nieuw talent.
Sidekick van Humberto

Toch begon bij Marieke de behoefte te ontstaan om haar vleugels te spreiden. En daarom ging ze weg bij Q-Music om bij RTL aan de slag te gaan. Als sidekick van Humberto kreeg ze een eigen segment in RTL Late Night. De kijkcijfers spraken voor zich. Marieke was een hit. Na RTL Late Night heeft ze nog veel meer presentatieklussen voor RTL mogen doen. Zo werd ze een vast gezicht van RTL Boulevard. En daar heeft ze het voorlopig ook prima naar haar zin. Toch begon haar radio hart weer te kloppen. Dus tegenwoordig doet ze het allebei.

Hysterische Marieke in I can see your voice

Behalve deskwerk of radio presentatie kan Marieke nog veel meer. Zo is ze een van de vaste deelnemers aan het RTl programma I can see your voice. Hierin moeten de kandidaten, met behulp van een panel ontdekken wie van de mensen op het podium wel en niet kan zingen, zonder dat die personen daadwerkelijk optreden. Ingewikkeld? Misschien een beetje. Maar het levert wel hilarische momenten op. Zeker wanneer het Marieke betreft, die heerlijk hysterisch uit de hoek kan komen bij dit soort programma’s.

De vele rollen van Marieke

Zoals je ziet vervult Marieke vele rollen in het medialandschap. Maar welke ze nu precies het beste kan, dat is nog niet helemaal duidelijk. Een ding is zeker, meer Marieke op je tv of radio is helemaal niet erg. Sterker nog, Marieke zou een toevoeging zijn aan elk bestaand en nieuw programma op zowel televisie als radio. Met Marieke hoef je nooit jezelf af te vragen of iets leuk wordt, want zij weet het zo te brengen dat je toch wel geniet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.