Hoe gaat het nu met Liese Luwel uit Big Brother?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het hoge woord is er uit. Liese heeft uiteindelijk, ondanks alles, Big Brother niet kunnen winnen. Dat neemt niet weg dat het avontuur haar een hoop heeft opgeleverd. Met een flinke toestroom aan nieuwe volgers en adverteerders die in de rij staan om met haar aan de slag te gaan, zit de toekomst voor Liese wel snor.

Liese Luwel heeft dan misschien niet de winst gepakt in Big Brother,toch heeft ze veel gewonnen met haar derde plaats. De vele volgers die ze erbij heeft gescoord maken van Liese in een slag een echte influencer. En in de influencer wereld valt veel te behalen, veel meer dan met de Big Brother overwinning.

Lees ook: Waarom Liese Luwel de finale van Big Brother moet winnen
Draagt ze wel kleren?

Met al die nieuwe fans moet Liese een klein beetje opletten met wat ze tegenwoordig de wereld in stuurt. Zo werden enkele ‘behind the scenes’-beelden namelijk wel heel erg opgeblazen. Op de foto’s en filmpjes kan je zien hoe Liese opgemaakt wordt voor de finaleshow, maar daar focussen haar lieve fans niet op. Het lijkt namelijk wel alsof ze helemaal geen kleren draagt tijdens de het opmaken van haar make-up. En haar fans gaan daar helemaal los op. Oh Liese toch. Ach, een beetje uitdagend mag ook wel. Daarbij is dit niets in vergelijking met sommige beelden uit het programma.
Een vrolijke thuiskomst

Inmiddels zit Liese weer thuis. Donderdag mocht zij het Big Brother huis verlaten. Het eerste wat ze gedaan heeft? Lekker naar de welness. Na 99 dagen vindt Liese het, terecht overigens, tijd om een beetje bij te komen en te ontspannen. Ondertussen blaast haar Instagram haast op van alle nieuwe berichtjes, volgers en likes. Daarmee is het voor Liese ook wel meteen duidelijk wat ze zou doen als Big Brother nog een keer bij haar aanklopt. In dat geval zou ze absoluut nog een keer meedoen.
Lieve kaartjes

Sinds haar vertrek uit het huis heeft Liese haar handen vol met het lezen van alle leuke en lieve berichtjes die mensen hebben achter gelaten. Niet alleen op haar social media, maar ook thuis op de deurmat treft ze vele reacties. Liese heeft allemaal brieven ontvangen van vrienden, familie en hordes nieuwe fans die natuurlijk het beste met Liese doorhebben. Haar kat helpt voorlopig met het sorteren van de brieven, dan kan ze die na bijna vier maanden ook weer even knuffelen.
What’s next?

De komende tijd gaat Liese voornamelijk even vrij nemen voor zichzelf. Na zo lang afgesloten te zijn geweest van de buitenwereld is het hoog tijd om te reconnecten met het thuisfront. Wat er daarna voor de brunette staat te gebeuren weet ze zelf ook nog niet zo goed. Ze is geliefd bij velen en heeft inmiddels een aantal volgers waar je u tegen zegt. Er zullen dus genoeg merken, zenders en reclamebureaus bereidt zijn om met haar in zee te gaan. We gaan dus ongetwijfeld nog veel meer horen van Liese Luwel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.