Marvel: Captain America 4 is in de maak!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Marvel Cinematic Universe, de grootste franchise van de afgelopen twintig jaar, heeft een nieuwe Captain America. Falcon neemt de mantel over van Steve Rogers, dat was al te zien in de serie The Falcon and the Winter Soldier, waar de laatste aflevering sinds vrijdag van online staat. Maar nu komt er ook een bioscoopfilm aan voor dit iconische duo.

De schrijver van The Falcon and the Winter Soldier, een show over het superheldenduo dat zich binnen de MCu afspeelt, is bezig met het schrijven van een nieuwe Captain America film. Anthony Mackie, die de rol van Falcon heeft bij Marvel, zal in die film de hoofdrol spelen.
Zelfde toon als de serie

The Falcon and the Winter Soldier had een heerlijke toon. Het combineerde elementen van een spannende spionnenfilm, met actie en special effects die je gewend bent van een Marvelfilm. De nieuwe film zal zeer waarschijnlijk dezelfde toon behouden als de serie. Je hebt dus weer genoeg om van te kunnen genieten. Ook zullen er een aantal bekende gezichten uit de serie waarschijnlijk weer terugkomen, natuurlijk Sam (The Falcon) en Bucky (The Winter Soldier), maar misschien ook Zemo, John Walker (U.S.Agent) en Agent 13.

Falcon and the winter soldier captain america

Release Datum

The Hollywood Reporter heeft bekend gemaakt dat Marvel Studios werkt aan een vierde Captain America-film, maar zegt nog niks over een mogelijke datum voor de film. Met alle nieuwe projecten die nog op de planning staan kan het best wel even duren, denk aan 2024 of 2025, voordat we Falcon en The Winter Soldier weer op het scherm gaan zien. Maar als de nieuwe film ook maar een beetje wordt als de serie dan is dat zeker het wachten waard!’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...