Het ‘Coronel-complot’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Het Coronel Complot’. Het zou zomaar een titel kunnen zijn van een nieuwe spannende thriller van Dan Brown. Maar nee, tot op heden ligt er nog geen boek in de schappen met een dergelijke titel. Toch zou je een mooie complottheorie kunnen maken van de ‘Coronelletjes’. Bekt wel lekker trouwens. Klinkt als een snack. Viandel. Frikandel. Coronel. “Doet u mij maar een coronelletje currysaus, alstublieft”. Zou niet misstaan, toch? Oké, terug naar een mogelijk complot. Want, wie weet zeker dat Tim daadwerkelijk meedoet met Expeditie? Of was het nou Tom? Shit, wij weten het ook niet meer.

https://www.instagram.com/p/B1RpvcCCvZq/

Instafake

Ja, ja Tom. Ons houd je niet voor de gek. Onlangs plaatste Tom (of Tim?) namelijk een foto van zijn broertje die zogenaamd mee zou doen met Expeditie Robinson. Daarbij deelde hij ook nog eens dat er geruchten waren dat hij het zelf zou zijn. Wat een verwarring. Wordt het opzettelijk gezaaid? Normaliter is het al lastig te bepalen wie van de twee het nou is, maar wat de zaak nog verdachter maakt, is het feit dat het Instagram-account van Tim (of Tom?) privé is. Dat is een geweldig alibi natuurlijk.

Kale kop? Haar erop

Voor heel Nederland zou het een stuk makkelijker zijn als een van de twee gewoon een haartransplantatie zou nemen á la Gerard Joling of Gerard Ekdom. Als je Gerard heet krijg je waarschijnlijk korting. Voor de vrouwen van de broertjes lijkt het ons ook wel handig als Tim of Tom wat haar op z’n bol zou hebben. Want, je kunt er niet omheen jezelf af te vragen of het weleens….. Zou het? Zouden de broers weleens een écht Coronel Complotje hebben uitgehaald bij de dames? Voor of tijdens hun huwelijk? Wat we ook speculeren, we zullen het nooit weten. Hoe dan ook, het enige wat je overhoudt als je jezelf suf staart op een foto van de heren, zijn vierkante ogen. Wie wie is, we zullen het nooit weten?

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten