Het ‘Coronel-complot’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Het Coronel Complot’. Het zou zomaar een titel kunnen zijn van een nieuwe spannende thriller van Dan Brown. Maar nee, tot op heden ligt er nog geen boek in de schappen met een dergelijke titel. Toch zou je een mooie complottheorie kunnen maken van de ‘Coronelletjes’. Bekt wel lekker trouwens. Klinkt als een snack. Viandel. Frikandel. Coronel. “Doet u mij maar een coronelletje currysaus, alstublieft”. Zou niet misstaan, toch? Oké, terug naar een mogelijk complot. Want, wie weet zeker dat Tim daadwerkelijk meedoet met Expeditie? Of was het nou Tom? Shit, wij weten het ook niet meer.

https://www.instagram.com/p/B1RpvcCCvZq/

Instafake

Ja, ja Tom. Ons houd je niet voor de gek. Onlangs plaatste Tom (of Tim?) namelijk een foto van zijn broertje die zogenaamd mee zou doen met Expeditie Robinson. Daarbij deelde hij ook nog eens dat er geruchten waren dat hij het zelf zou zijn. Wat een verwarring. Wordt het opzettelijk gezaaid? Normaliter is het al lastig te bepalen wie van de twee het nou is, maar wat de zaak nog verdachter maakt, is het feit dat het Instagram-account van Tim (of Tom?) privé is. Dat is een geweldig alibi natuurlijk.

Kale kop? Haar erop

Voor heel Nederland zou het een stuk makkelijker zijn als een van de twee gewoon een haartransplantatie zou nemen á la Gerard Joling of Gerard Ekdom. Als je Gerard heet krijg je waarschijnlijk korting. Voor de vrouwen van de broertjes lijkt het ons ook wel handig als Tim of Tom wat haar op z’n bol zou hebben. Want, je kunt er niet omheen jezelf af te vragen of het weleens….. Zou het? Zouden de broers weleens een écht Coronel Complotje hebben uitgehaald bij de dames? Voor of tijdens hun huwelijk? Wat we ook speculeren, we zullen het nooit weten. Hoe dan ook, het enige wat je overhoudt als je jezelf suf staart op een foto van de heren, zijn vierkante ogen. Wie wie is, we zullen het nooit weten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak